Herrelag: Nå kan det bli et nytt herrelag i håndball i Midt-Troms igjen. Foto: Jøran Kristensen
(Foto: Jøran Kristensen)

Herrelag: Nå kan det bli et nytt herrelag i håndball i Midt-Troms igjen. Foto: Jøran Kristensen Foto: Jøran Kristensen

Samarbeid om herrelag

BOIF, Bardu og Sørreisa skal samarbeide om nytt herrelag i håndball.

Ingen av klubbene har hatt et herrelag med i seriespill de siste årene. Nå prøver de imidlertid å få til et samarbeid, slik at de skal få stablet et lag på beina. Det melder Nye Troms, fredag.

Fra forbundets Region Nord, har det fått tillatelse til å melde på et samarbeidslag, selv om den ordinære påmeldingsfristen har gått ut. Laget kommer til å spille i 3.divisjon, hvor ni lag er påmeldt. Lagene er geografisk plassert fra Harstad i sør til Alta i nord.

Det var Anders Krey fra Bardu og leder i håndballgruppa i Sørreisa IL, Truls Jarle Johnsen, som tok initiativet til dette samarbeidet.

– Vi håper dette samarbeidet skal kunne bli starten på et oppsving for herrehåndballen i alle tre klubbene, sier Johnsen til Nye Troms.

Det nye laget skal hete Team Midt-Troms. I Sørreisa har de så mange aldersbestemte lag at kapasiteten i hallen er sprengt i ukedagene, så laget skal trene mest på Bardufoss, i alle fall i ukedagene. I forrige uke hadde de sin første trening der. Team Midt-Troms har i øyeblikket 13 spillere med på laget. I tillegg skal har flere sagt at de kan være med uten å forplikte seg til å være med på alle treninger og kamper.

–Vi tror at vi har et bra grunnlag på papiret, men ønsker oss gjerne flere spilleret sier Truls Jarle Johnsen.

416 23 797

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: