Før søndagens kamp hadde Salangen åtte strake tap i serien, og Skedsmo var regnet som store favoritter før avspark.

Skedsmo tok tidlig initiativ i kampen og hadde ballen mest i åpningsminuttene. Etter ni spilte minutter fikk bortelaget straffespark etter en forseelse gjort av Martin Solhaug. Skedsmos Simen Rustadbakken satte ballen sikkert i mål fra ellevemeteren.

To raske mål

Etter bortelagets skåring kom Salangen sakte men sikkert litt mer med i kampen. Etter å ha vunnet ballen høyt oppe i banen prøvde Odd-Henning Skog lykken fra ganske langt hold. Langskuddet suste forbi en sjanseløs keeper og føk inn i nettmaskene. Dermed sto det 1-1 etter 19 spilte minutter.

Like etter Salangens første mål var de på farten igjen. Et innlegg fra Johan Borch landet på pannebrasken til Scott Fitzgerald som headet ballen vakkert i mål, etter 21 spilte minutter.

Skedsmo fortsatte å trille ball, men klarte ikke å skape noen store sjanser før hvilen.

Jevnspilt andre omgang

Andre omgang var atskillig mer jevnspilt enn første. Begge lagene skapte mange sjanser, men det var Salangen som var mest effektiv denne søndagen.

Etter 79 minutter punkterte Odd-Henning Skog kampen med en kontrollert avslutning innenfor 16-meteren, etter et vakkert fremspill av Sindre André Eggen. Dermed avsluttet Salangen vårsesongen med en sterk 3-1 seier hjemme mot Skedsmo.

ENDELIG: Salangen hadde ikke vunnet i serien siden syvende mai. Her jubler spillerne i etterkant av 3-1 skåringen.