TREDJEPLASS: Myr faksen nådde ikke helt opp under helgas V75 i Harstad. Foto:Øyvind Askevold Kaarbø
(Foto: Øyvind Askevold Kaarbø)

TREDJEPLASS: Myr faksen nådde ikke helt opp under helgas V75 i Harstad. Foto:Øyvind Askevold Kaarbø Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

Myr Faksen nådde ikke helt opp

Myr Faksen ble nummer tre under helgas V75 i Harstad, og kjørte dermed inn 25.000 kroner i premiepenger. I forkant av løpet var Myr Faksen utpekt som favoritt av spillselskapene.

Hesten fra Mellem Gård lå lenge posisjonert bak i feltet, men kom sterkt på slutten. Det ble imidleritd for langt opp til de helt fremme. Storsjarmøren, fra Sverige, stakk av med seieren.

I tillegg til Myr Faksen hadde Tone Pettersen og Børre Ertzaas, fra Mellem Gård, hesten, Mellem Viktor, i aksjon. Mellem Viktor begynte dessverre å galopere i sitt løp, og var ikke med teten inn til mål, og endte til slutt på en åttendeplass.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: