- Vi er ikke skikkelig med i dag. Vi møter et godt fotballag, de trykker oss bakpå samtidig som vi gjør det vanskelig for oss selv. Når vi får ballen spiller vi den for enkelt vekk, oppsummerer Salangen-trener Andreas Seipäjärvi etter 0-2 tapet for Skjetten søndag ettermiddag.

Ingen sjanser

Hjemmelaget slet fra start til slutt. Periodevis satt pasningene og kombinasjonene, men det resulterte aldri i noen stor målsjanse.

– Når var sist gang du fikk se laget ditt gå av en kamp på hjemmebane uten å produsere en stor målsjanse?

– Det aner jeg ikke. Det er lenge siden, svarer en lavmælt Seipäjärvi.

For det var Skjetten som produserte det som var av sjanser på Idrettsheia, og seieren kunne ha blitt større. Men både tverrliggeren og en god Jørn Ivar Kroken i SIF-buret gjorde at det ble med de to scoringene til bortelaget.

– Det er vanskelig å sette fingeren på noe like etter kampslutt. Vi får en del overganger og viser i perioder at vi er med. Men de periodene blir for kort, sier Seipäjärvi.

– Vi har litt å jobbe med framover. Det handler om å være med hele matchen og å gjøre det enklere for oss selv.

Ingen mirakelkur

Kommende helg venter en ny tøff kamp for Salangen når de møter Harstad på Harstad stadion.

– Vi er bare nødt til å komme opp noen hakk. Vi må ta tak i de tingene vi er gode på og bygge videre på det. Vi har bevist at når vi er gode, da er vi veldig gode, da står vi ikke tilbake for noen. Vi skal ikke gjøre noe spesielt, jeg har ikke tro på noen av de mirakelkurene.