Nemlig at man er tidlig ute med å melde seg på til årets sykkelritt. Nærmere bestemt er man med i trekninga om ei helg for to hos Hamn i Senja dersom man melder seg på til Tour de Senja innen 1. juli.

- Vi ser at det ofte er slik at de fleste melder seg på rett før, gjerne bare dagen før. Vi ønsker imidlertid en mer jevn strøm av påmeldinger, og derfor lodder vi altså ut denne helga hos Hamn i Senja for to – med frokost. Alle som melder seg på før 1. juli er med i trekninga om denne premien, sier sikkerhetssjef Werner Enoksen.

Bedre planlegging

Det er for planlegginga sin del, og det at arrangørene ønsker å være best mulig forberedt, at de ønsker så mange tidligere påmeldinger som mulig.

– Blant annet for å se hvordan vi skal legge opp arrangementet med tanke på blant annet sikkerhetsfolk og biler, forklarer Enoksen.

Påmeldinger til samtlige ritt under Tour de Senjas kan gjøres på arrangementets nettside.

– Er det noen som har meldt seg på?

– Vi har faktisk et par påmeldinger allerede, både til rittet Senja rundt og til barnesykkelrittet fra Skaland til Bergsbotn.

Forventer rundt 200

– Forventer dere mange påmeldte i år?

– Det er jo litt væravhengig, og det er jo på grunn av været at folk ofte venter til siste liten med å melde seg på, men vi forventer vel kanskje rundt 200 stykker – det er i hvert fall målet, sier Enoksen.

Det er IL Foss og Senja Cykleklubb som står bak Tour de Senja.

Sikkerhetssjef Werner Enoksen ønsker tidligere påmeldinger til Tour de Senja for planlegginga sin del. Foto: Carina Hansen