For bare drøye minutter før full tid passet SIF-forsvaret ikke på en det lure innlegget som hjemmelagets Mads Rismoen kunne sette i nettmaskene fra kort hold, det etter at Salangen midtveis i andre omgang gikk opp i 2-1 på straffen som Odd-Henning Skog ekspederte sikkert i mål.

– Dette var kjempesurt, selv om 2-2 borte i og for seg er et resultat å leve med.

Det sier Odd Lomås som i denne bortekampen vikarierte for Andreas Seipäjärvi. Lomås sier at hjemmelaget var best de første 20 minuttene, og at det ikke var ufortjent at Sivert Dæhlie scoret etter 19 minutter.

Endret formasjonen

– Vi valgte da å legge om fra 4-4-2 til 4-5-1, og fikk et bedre grep om midtbanen. Det var derfor fullt fortjent at Johan Borch utlignet for oss fem minutter før pause. I andre omgang var vi det beste laget, og vi ble da idømt en helt korrekt straffe. Selv om hjemmelaget hadde sine sjanser hadde vi også klare situasjoner foran mål som normalt skulle gitt uttelling. Vi er derfor alt i alt skuffet over at vi ga fra oss to poeng mot slutten.

– Har fått en grei start

Odd Lomås sier at Salangen likevel har fått en grei start på årets 3. divisjon, og laget ligger med 6 poeng midt på tabellen.

– Vi var forberedt på en tøff sesong, og det blir den også i fortsettelsen. Salangen har akkurat nå både Fløya, Harstad og Senja bak seg på tabellen.

– Jeg pleier å si at vi nok er den klubben i alle 3. divisjonsavdelingene som kommer fra den minste kommunen. Jeg har ikke sjekket dette helt, men tror ikke det er så langt fra sannheten, sier Lomås.