Salangen slo Lillestrøm 2 hele 5-0 i søndagens 3. divisjonsoppgjør på Idrettsheia.

I forrige runde banket de Skjervøy hele 1-4. Dermed har de scoret ni mål på de to siste kampene i serien.

- Vi blir ikke spilt ned og vi står høyere i banen. Det er viktig. Vi har fått inn en mentalitet og en tro på at vi, altså vi har vist at vi kan spille bedre enn lagene vi har møtt. Det handler om å fullføre. Vi har en målforskjell på 9-1 på de to siste kampene, det er solid, sier trener Andreas Seipäjärvi.

Imponert

Han forteller at LSKs trenere lot seg imponere over Salangen.

- Vi tar dem på et vanvittig bra trykk offensivt. Spesielt i første, da går vi til ledelse med 4-0. I overgangsspillet kommer vi med mye folk, og den ene treneren til LSK var imponert over det trykket vi hadde i første og forsåvidt også i andre. Det var en solid gjennomført hjemmekamp av oss, spesielt de første 45 minuttene. Da var vi veldig gode.

- Vi klarer å fullføre og vinner 5-0. Det er helt greit her hjemme, gliser Seipäjärvi.

Salangen-treneren uttalte i Nordlys i helgen at han var svært kritisk til de store lønningene som enkelte 3.- og 4.-divisjonslag opererer med.

Synes synd på Senja

- Er det godt å ligge foran lag på tabellen der lønningsposen er stor?

- Hehe. Det er godt å ligge foran på tabellen uansett. Vi har tatt seks poeng på de to siste kampene, det er vi veldig fornøyd med. Det viser at det bor mye i laget når vi er påskrudd. Vi vet også at er vi ikke det, så kan vi tape for hvem som helst.

- Jeg vet ikke hva de andre lagene tenker om Salangen, men vi har vist at vi er kapable til å hamle opp med de store i divisjonen. Det handler om å jobbe og gjøre det, da kan vi fort ta flere poeng.

Seipäjärvi kommer også med støtte til Senja som ble offer for en dommerbrøler lørdag kveld.

- Jeg synes litt synd på Senja, det ser ikke rett ut. Jeg kan ikke skjønne at ikke det er mål. Spesielt hvis man leser uttalelsene til dommeren og ser videoen, så stemmer ikke de tingene. Jeg skjønner at Senja er skuffet og forbannet over at det ble som det ble.