BARDUFOSS: Nilsen tok over roret som trener for damelaget foran årets sesong.

Etter en katastrofal 2015-sesong, der laget tok null poeng, gikk det i år adskillig bedre. 21 poeng holdt til en sterk 5. plass i 2. divisjon.

– Artig med fotball

Nilsen var først usikker på om han ønsket å fortsette som trener, men nå er det klart at han også neste sesong er hovedtrener for BOIFs damelag.

– For meg var det et must at jeg hadde en stamme spillere, bare med tanke på damelaget. Det får jeg om vi ikke har et J19-lag. Samtidig kom lysta tilbake til å trene laget, etter at jeg fikk sesongen noen dager på avstand, sier Nilsen til Nye Troms.

BOIF stiller neppe et J19-lag neste sesong. I stedet vil de ha et J17-lag. Spillere som er for gammel for dette laget, skal kun fokusere på damleaget i 2. divisjon.

– Vi har et lag som har potensial og er i utvikling. Og så er det jo artig med fotball, sier Nilsen.

Kabal på plass

Resten av trenerkabalen i klubben begynner også å komme på plass.

Martin Nymo og Helge Olav Bergstøl fortsetter som trener for herrelaget, mens Geir Arne Simonsen går inn i en rolle som administrasjonssjef for senior- og juniorlag i klubben. Jonas Bang vil jobbe tett med både senior- og junior-laget neste sesong.

– Vi er veldig godt fornøyd med å ha kommet så langt som vi har allerede. Målet er at alt skal være på plass til 1. november, sier Trond Nilsen, leder i fotballgruppa, til Nye Troms.

– Målet for herrelaget blir å komme tilbake til 4. divisjon på kortest mulig tid, mens vi på damesiden skal ha et stabilt lag i 2. divisjon.