MO: Lørdag kan han ha ledet sin siste Senja-kamp da laget tapte 2-1 for Mo i sesongens siste serierunde.

Lundblad var tidligere i høst klar på at han ønsket å fortsette som Senja-trener. Senere har 35-åringen gitt dette svaret:

– Jeg har hatt en god dialog med de som er i klubben. Man har hatt en åpen, ærlig og fin dialog hele veien. Så får man se hvordan det ser ut når premissene for den videre satsingen og strukturen i rammene for Senja sitt A-lag er klart, sa Lundblad til Folkebladet 10. oktober.

Avklaring til uka

Lundblad håper han har et endelig svar på hans fremtid i klubben i løpet av uken som kommer.

– Vi får se. Det kommer nok en avklaring i løpet av uka, sier Lundblad etter tapet for Mo lørdag.

– Nå har vi gjort unna sesongen. Da får man gå noen runder både hjemme og andre plasser i forhold til hva som skal skje fremover.

– Hva ønsker du selv?

– Det blir det jeg skal sette meg ned med sammen med familie og de tingene for å se hva man ønsker. Det går på helheten totalt. Jeg kan ikke ta en sånn avgjørelse alene heller, sier Lundblad, som er klar på at han ønsker å fortsette i fotballen i en eller annen rolle.

– Jeg føler det er noe jeg vil bruke tid på. så får man se hvilken rolle det blir hva som skjer. Det må jeg ta en god vurdering på.

Skuffende tap

Treneren var naturlig nok skuffet over at Senja ikke maktet å slå denne sesongens desiderte jumbolag på bortebane lørdag.

– Det er skuffende at vi bare har tatt ett poeng på de siste to kampene mot Ullern og Mo. Selv om det ble klart at vi ikke kom til å klare topp sju, så er det skuffende at vi bare tar ett poeng på de to kampene. Det føles unødvendig, i hvert fall i dag når vi har nok av sjanser til å lede 3-0 etter halvtimen.

– Samtidig har vi en helt ny gruppe i år, det er mange spillere som kjenner på 2. divisjon for første gang. Vi kan ikke ta dem på noen ting som helst. Jeg synes ikke det har vært en mørk sesong, selv om man rykker ned. Vi er bedre tabellmessig i år enn i fjor i en tøffere avdeling. Vi får ta med oss det vi kan ta med oss.

Tre debutanter

Mot Mo fikk tre Senja-juniorer debutere i 2. divisjon. Både Jesper Torgersen, Erlend Fossbakk Lian og Eirik Trælvik kom inn fra benken i løpet av kampen.

– De kommer godt fra det alle sammen. Jesper spiller en omgang, Lian får 20 minutter og kriger bra. Trælvik er kanskje den som klarer seg aller best, han får blant annet en kjempesjanse på slutten som han bør score på, sier Lundblad.

– Vi klarer å etablere en sluttspurt selv om vi setter inn tre debutanter. Det er spillere med gode holdninger som vi ville vise ovenfor andre at det er muligheter i Senja om man er villig nok til det.