FINNSNES: Lørdag var det duket for «landskamp» på FIL stadion, da Finnsnes IL tok imot FK Senja.

Før ett minutt var spilt var FIL frempå. Morten Molskred la inn mot Jonas Simonsen, som var kun millimetere fra å prikke ballen i nettet.

2-0

Deretter tok imidlertid FK Senja over initiativet.

Men etter omtrent halvspilt første omgang fikk FIL hull på byllen. Andreas Løvland gjorde som han har gjort så mange ganger før i år, og satte ballen i nettet.

Deretter var det Morten Molskreds tur. Han sørget for 2-0 etter 35 minutter, og dermed kunne FIL gå til pause med en komfortabel ledelse.

Vant

Etter hvilen var det imidlertid FK Senja som kom best i gang. Og etter 61 minutters spill fikk de lønn for strevet da Ridge Robinson reduserte til 1-2.

Det ble ikke flere mål etter Senjas redusering, og dermed ble alle poengene værende på Finnsnes.

Finnsnes trakk det lengstre strået. Her blir målscorer Andreas Løvland omringet av sine lagkamerater etter å ha satt inn 1-0. Foto: Stian Blindheim