OSLO: Søndag 31. juli starter fotballfesten på Ekebergsletta i Oslo. Blant de 524 påmeldte klubbene er seks av dem fra Midt-Troms.

Finnsnes IL

FIL deltar på Norway Cup med to lag. Gutter 15/16 år og jenter 17 år. Guttene skal opp mot Randesund, Sotra og Langevåg i sin gruppe. Jentelaget er blant de heldige som får TV-tid og tirsdag 2.august klokka 14.25 sendes kampen deres mot Raufoss. Den kan sees på TV2 Sportskanalen og Sumo. De to andre lagene i gruppa er Verdal, Valestrand Hjellvik og Ask.

FK Senja

Deltar med tre lag. Det ene er det samme som i disse dager spiller Dana Cup. De spiller i klassen gutter 18/19 år og møter Kolbotn, Hallingdal og Lizzy Football Club fra Ghana i sin gruppe. Jenter 17-laget til Senja skal opp mot Lyn, Os og Raumnes & Årnes i sin gruppe. I tillegg har de et 7’er lag i jenter 14-klassen. De skal møte Søndre Land, Søya og Langhus i gruppespillet.

Sørreisa

Deltar med ett lag i gutter 15/16-klassen. De møter Trygg/Lade, Fyllingsdalen og Flisa i gruppespillet.

Unglyn

Også Unglyn er representert under årets Norway Cup. De deltar i gutter 14-klassen og møter Nordstrand 3, Os 2 og Academie de football de fatick fra Senegal i gruppen sin.

BOIF

Har med to lag. Laget som spiller i gutter 14-klassen spiller TV-kamp under turneringens første dag. Da møter de klubben som slo TIL i cupfinalen i 2012, nemlig Hødd. Den sendes på TV2 Sportskanalen og Sumo søndag 31.juli. De to andre lagene i gruppa er Manglerud Star og Skogsvåg. Det andre laget BOIF har med spiller i 15/16 årsklassen. De møter Langhus, Lørenskog og Fron Fotball i sin gruppe.

Storsteinnes

Deltar med to lag. Gutter 14-laget møter Gulen, Surnadal og Lyn 3 i det innledende gruppespillet. Det andre laget fra Storsteinnes som deltar er i jenter 12-klassen 7’er fotball. De møter hele seks lag i gruppespillet og det er Bøler, Heming, Kolbotn 2, Frigg Oslo, Stange og Flint Fotball.