HJØRRING: Nå står det hele på om de vinner sin gruppe eller ikke.

Etter 0-0 mot Meksikanske Club Paris Mexico onsdag formiddag, er de allerede videre til A-sluttspillet siden Kløfta som ligger helt sist ikke kan ta dem igjen, og at de to lagene som kjemper om å ta den siste plassen, Havørn og Club Paris Mexico, skal møtes innbyrdes i siste kamp.

Målforskjell

Om Senja vinner siste kamp mot Kløfta, og om Club Paris Mexico slår Havørn, kan det bli målforskjell som avgjør hvem som vinner gruppa.

- Vi er i jo A-sluttspillet uansett hva som skjer nå, nå avhenger det jo hvem som scorer mest mål i den siste kampen for å vinne gruppa, sier trener Roy-Hugo Olsen.

Før siste kamp har begge lagene tre plussmål i målforskjell, men Senja ligger foran på ett mer scoret mål.

Treneren sier de vil gå offensivt til verks mot Kløfta for å sikre pulje-seier.

- Ja, nå går vi ut for å vinne puljen. Det blir en veldig lang vei å bli nummer to i stedet for å vinne, sier han.

Om de eventuelt blir nummer to kan de risikere å måtte spille så mye som tre kamper på samme dag når sluttspillet starter torsdag.

Sjansefattig

Onsdagens kamp mot Club Paris Mexico var sjansefattig og endte 0-0.

Tirsdag uttalte han at han de var et teknisk godt og spillende lag etter å ha sett de i kamp. Etter å ha møtt laget selv kunne han bekrefte det samme en gang til.

- Nei, altså, det var et veldig teknisk og ballspillende lag. Vi gjorde en veldig god defensiv kamp, slapp de ikke til noe særlig og de skapte vel knapt målsjanser, forteller treneren.

Selv hadde de noen gode sjanser de kunne ha scoret på.

- Ut fra sjanser burde vi kanskje vunnet, men. Vi har et par ganger vi tar dem på overganger og vi har noen der som vi bør sette.

Fredrik Johansen foran og Svein Håkon Jansen. Foto: Privat