OSLO: – Dette er en kamp der begge lagene nok føler seg skuffet, men jeg mener helt klart at vi har grunn til å være mest skuffet, konkluderte trener David Lundblad etter kampen.

Han har et poeng, for det er ingen tvil om at det var Senja som hadde de største sjansene i kampen, men uten at de ble satt. Og faktum er at laget fra Islandsbotn nå ikke har scoret i de siste tre kampene.

– Vi har skapt rundt 15 sjanser på de tre kampene uten å score, og det må vi få orden på. Vi har en ung gruppe som kommer til å variere litt i prestasjoner. Det å komme til sjanser og til slutt score mål får man mest øvd på i kampsituasjon, så det må komme til slutt.

Førte kampen

Senja var som sagt det førende laget gjennom størsteparten av kampen. Noe som overrasket treneren.

– Ja, jeg ble overrasket over at de la seg og lot oss styre kampen såpass mye. Men det passer oss bra for vi vil være et spillende lag. Etter hvert så klarte vi å skape litt på den, men det er det aller siste som gjøre at vi ikke får det helt til å lykkes.

Mot slutten av kampen satte Ullern inn en slags sluttspurt og skapte litt farligheter, men man setter seg altså på kveldsflyet med null baklengs.

- Det er da noe, David?

– Vi kom hit for å ta tre poeng, men det er klart at som trener så er man fornøyd når det ikke slippes inn mål bakover. Der gjør vi en strålende innsats over hele linja og de har vel bare et par sjanser som er virkelig farlige.

Store sjanser

Og selv kunne han notere fem til dels store sjanser framover.

Martin Traasdahl er alene med keeper, men en litt for dårlig førsteberøring gjør at keeper rekker akkurat fram i tide. Tobias Nymo Melseth har et volleyforsøk som i stedet for å havne i kavalkadene endte med en grei redning av Ullerns keeper.

Neste oppgave er hjemme mot Mo. Det er en viktig kamp.

– Vi har ikke kommet dit at vi absolutt må vinne og har panikk. Men vi har lyst til å vinne og har tro på et det er kam vi kan klare å vinne. Målet er fremdeles å holde plassen i divisjonen og vi er ennå innenfor rekkevidde av det. Alle her har lyst å spille på høyest mulig nivå., sier Lundblad.

For å få det til, så må man altså ha den innsatsen man hadde i dag, den defensive strukturen, de individuelle ferdighetene og de skapte sjansene som man leverte på Ullern. Det handler bare om å sette sjansene. Der trykker skoen akkurat nå.

– Og det skal vi jobbe vider med, lover trener David Lundblad.

Depper: Midtbanespiller Fredrik Allertsen depper i regnet etter kampslutt. Foto: Picasa