BARDUFOSS: Schøyen Hagen har allerede gjort seg bemerket for BOIF, med to mål på de fem første kampene i 2. divisjon. Den første scoringen kom i serieåpningen mot Furuflaten, da Schøyen Hagen ble matchvinner med sin 1-2 scoring.

Lørdag var hun sterkt delaktig i at Bardufoss klarte å snu kampen mot Alta og i en periode ledet 3-1 mot finnmarkingene. 14-åringen scoret det viktige 1-1 målet på vakkert vis da hun halvveis feilvendt satte kula i motsatt kryss med et volleyskudd.

- Jeg tror jeg aldri har scoret på den måten før med volley og greier. Det var veldig gøy, sier Schøyen Hagen til Folkebladet.

Tar selvkritikk etter at BOIF rotet bort seieren Bardufoss-damene hadde seieren i sin hule hånd, men to raske mål imot på slutten sørget for at det ble poengdeling mot Alta. - Kjempeartig

Bardufoss-jenta, som fyller 15 år i september, et lagets yngste spiller. Hun er takknemlig for at de yngste kreftene også får slippe til på A-laget.

- Det er kjempeartig at de tar med litt unge gener. Det er artig å få være med på dette når man selv er veldig ung. Nå får jeg et stort potensial til å utvikle meg, så det er kjempeartig.

- Hvordan er det å være lagets fjortis?

- Det er bare kjempeartig. Jeg blir ganske glad for at de tør å satse litt på oss ungdommer. Jeg skal vise at det faktisk er bra og viktig å ta meg med videre.

I tillegg til scoringen på lørdag viste hun gang på gang at hun er en offensiv trussel fra sin kantposisjon med fart, god teknikk og god spilleforståelse.

Vant sin første kamp på 573 dager - Man skulle nesten tro det var VM som ble avgjort, sier keeper og kaptein Marit-Sofie Bergheim. Trener-skryt

Trener Stein Hugo Nilsen er full av lovord om lagets yngste jente.

- Celine er jo et kjempetalent, det er ikke noe å si på det. Hun har ikke fylt 15 ennå, men du ser at hun kommer utpå der og tør å utfordre og klarer å dra av en spiller hos motstanderen som kunne vært moren. Hun er uredd og har teknikk og gode ferdigheter.

Han skryter også av volley-scoringen til 14-åringen.

- Hun har scoret et mål før i sesongen. Da har vi ertet henne for at det egentlig var et innlegg. Men denne gangen var det definitivt ikke et innlegg. Målet hennes var kanon, så det var bra.

Bardufoss står med to seiere, én uavgjort og to tap på de fem første kampene i år. Schøyen Hagen mener dette er starten på noe veldig bra for Målselv-laget.

- Ja, vi har jo hatt to seiere og de er vi veldig stolte over i forhold til hvordan det har vært før. Vi tenker at dette er starten på noe veldig bra. Fremover blir vi å stille veldig sterkt, spår 14-åringen.