BARDUFOSS (BOIF - Alta 3-3): BOIF leverte en svak førsteomgang og lå under med 0-1 til pause. I andre omgang var det derimot et helt annet lag som kom utpå og med to raske mål av Celine Schøyen Hagen og Ida Marie Hansen var det fortjent at BOIF snudde kampen tidlig i andre omgang.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre på og midtveis i omgangen la Lea Sørensen på til 3-1. Vanligvis ville man tatt frem den velkjente spikeren i kista på 3-1 målet, men to mål imot på tampen av kampen sørget for at Alta noe heldig fikk med seg ett poeng fra Bardufoss Storhall.

- Dette var jævlig kjipt. Ufortjent og veldig kjipt. Men når vi ikke er bedre så er vi ikke bedre. Det må vi bare tåle, erkjenner keeper og kaptein Marit-Sofie Bergheim.

- Tar selvkritikk

Trener Stein Hugo Nilsen tar selvkritikk for at han ikke gjorde mer fra sidelinjen da det kokte som mest på slutten.

- Akkurat nå er vi litt skuffet, men i morgen er vi rimelig fornøyd. Vi herjer en stund i andre omgang, men gjør noen taktiske feil som vi på sidelinjen må ta ansvar for. De får en spiller i rom på midten som får dominere for mye. De får spilt seg for mye og vendt opp i det mellomrommet, sier Nilsen.

Andreomgangen BOIF leverte skal de likevel ta med seg. Tidvis herjet de med Alta-spillerne som ikke klarte å henge med når hjemmelaget rullet opp angrep på angrep.

- I pausen snakket vi om at vi måtte opp noen hakk, for første omgang var dårlig. Vi måtte jobbe sammen som et lag og det føler jeg at vi gjorde, sier Bergheim.

- I andreomgangen var det en kanoninnsats. Tenningsnivået var noe helt annet. Vi går litt tom og det skjer noe i hodet når man får mål imot. Men vi skulle gjort noe på sidelinjen og tar litt selvkritikk på det.

To  uker pause

Nå får Bardufoss to uker kampfri før et annet Alta-lag, Bossekop, kommer på besøk søndag 12. juni.

- Nå får vi jobbe to uker til neste hjemmekamp. Forhåpentligvis tar vi tre poeng da, sier Bergheim.

Trener Nilsen er spent på resten av sesongen. Han mener det vil bli en krig om alle poengene.

- Vi har en litt tynn stall og må holde spillerne friske. Vi hadde et par forfall i dag og det merker vi fort. Verken Sofie Sørensen eller Marte Bertheussen var med av forskjellige grunner. Vi er spente på resten av seosngen, det er et par gode lag så er alle de andre jevne, slik som det var i dag. Det blir en krig og de som løper mest vinner som regel.