IDRETTSHEIA: Salangen tok kontroll over kampen fra første spark på ballen. Etter fem minutter spilt sto det allerede 2-0 etter scoringer av Scott Fitzgerald og Snorre Ratkje.

Salangen fortsatte å dominere kampen, men kom ikke til de helt store sjansene. Tverrelvdalen var nesten helt ufarlige fremover.

Straffesituasjon

Etter halvtimen spilt var Tverrelvdalen fremme på en sjelden visitt i Salangens sekstenmeter. En Tverrelvdalen spiller gikk ned i bakken etter kontakt med en Salangen spiller. Dommeren valgte å ikke blåse straffe. Det kunne se ut som at det var Tverrelvdalen spilleren som prøvde å konstruere straffesparket ved å oppsøke kontakten.

Jevnspilt andreomgang

I andre omgang var Tverrelvdalen atskillig mer med i kampen. I åpningskvarteret var det de som hadde det meste av banespillet, men de klarte imidlertid ikke å spille seg til noen store sjanser.

Etter 65 minutter spilt fikk Tverrelvdalen en skade på Fredrik Arnesen som resulterte i at han måtte byttes ut. Dessverre for Tverrelvdalen hadde de ingen å sette innpå og måtte dermed spille resten av kampen med ti mann.

Dødballscoring

Mot slutten av kampen tok Salangen litt av initiativet tilbake og skapte etter hvert noen halvsjanser. Etter 80 minutter fikk de uttelling i form av mål etter hjørnespark. Martin Solhaug raget høyest og satte inn 3-0 etter 80 minutter.

Salangen tok dermed fortjent alle tre poengene etter en solid forestilling. Tverrelvdalen klarte aldri å true Salangen nevneverdig og forsvaret hadde god kontroll hele kampen.