FINNSNES: Det sa turneringsleder Marte Mathiassen under lørdagens Eat Move Sleep på Finnsnes.

Ei smørblid Marte Mathiassen måtte i likhet med ogs spillere på banen (!) ta på seg solbrillene i solsteken lørdag.

Selv om det ble litt mindre lag enn forventet på Eat Move Sleep ble, ble det mange flere lag enn det så ut til å være bare for et par uker siden.

- Vi endte på 95 lag, noe som var litt under det vi først forventet. Det tok seg likevel veldig opp på slutten, og ble mye mer enn det som ut som det skulle bli.

– Værgudene med oss

Turneringslederen var naturligvis fornøyd med været de fikk servert denne helgen.

- Vi kunne faktisk ikke bedt om bedre vær enn det her, værgudene er uten tvil med oss. Solen skinner, og det er perfekt cup-vær ettersom det verken er for varmt eller for kaldt, sier Mathiassen.

– Sunn mat

Lørdag ettermiddag hadde hun allerede fått flere gode tilbakemeldinger.

-  Tilbakemeldingene jeg får går veldig mye på menyen vi har i år. Vi selger mye sunn og god mat, og dette liker folk godt.

Det er veldig annerledes enn cup-mat de bruker å få på andre turneringer.

- Ellers har vi fått gode tilbakemeldinger på aktivitetsområdet vi har satt opp på grusbanen. Det kommer nok flere tilbakemeldinger i løpet av helgen, fortsetter hun.

– Veldig stolt

Mathiassen legger ikke skjul på at det har vært mye jobb for å få stelt i sammen turneringen.

- Det har vært veldig mye jobb, men jeg har hatt et veldig bra team til å hjelpe meg. De har stått på, og vi har jobbet dag og natt. Og når alt kommer til alt, er det bare ufattelig deilig når været og stemningen er som nå.

- Jeg blir veldig stolt når jeg står på trappen og ser utover stadion, sier hun.

Turneringsleder Marte Mathiassen var strålende fornøyd — både med været og fotballgleden. Foto: Tobias Kvalvik Henriksen