Tobias Hjorthen Paulsen 2

Flere svake involveringer. Dummer seg ut på 4-0. Burde ha hindret flere scoringer imot. Må opp flere hakk.

Kjetil Warholm 5

Senjas bestemann. Den i Senja-forsvaret som kan gå med hevet hode etter kampen. Har bra kontroll på Johnsgård og bidrar med flere gode offensive bidrag.

Eirik Bertheussen 3

Dårlig samhandling med keeper og sine medspillere i forsvar. Blir for lett driblet av. Rydder en del opp i lufta.

Daniel Mikkelsen 3

Svake klareringer. Klarer ikke å henge med raske TIL-angripere. Er feilplassert for ofte.

Tor Trosten 2

Rundingsbøye gang på gang. Store problemer med Norø Ingebrigtsen i første omgang. Klarer ikke heve seg alt for mye i andre.

Fredrik Allertsen 3

Har noen enkle balltap på midten og bruker litt for lang tid.

Sondre Laugsand 3

Tar en del dueller. Også han sliter med at han taper ballen for ofte. Bruker også for lang tid.

Bendik Lind 2

Prøver seg framover, men får det ikke til. Ganske usynlig og mister ballen for lett. Tatt av etter 68 minutter.

Sebastian Jensen 3

Kommer seg til flere avslutninger, men sleiver alle sammen til side. Gjør til tider mye bra, men også mye dårlig.

Martin Larsen Traasdahl 3

Noen kombinasjoner med Trosten, men blir ikke noe særlig av det. Fikk ikke mye til. Tatt av etter 57 minutter.

Uros Vucenovic 3

Kriger godt og jobber godt defensivt. Får ikke så mye til framover. Tatt av etter 57 minutter.

Jørgen Møller Martinsen 4

Inn for Vucenovic etter 57 minutter. Er frisk, skaper trøbbel og har en del lure bevegelser og løp.

Ridge Robinson 4

Inn for Traasdahl etter 57 minutter. Kommer greit fra debuten. Sterk i kroppen og klarer å skape litt spill.