TROMSØ: Det var jevnt i banespill i hele førsteomgangen, men et effektivt TIL-lag scoret omtrent hver gang de nærmet seg Senjas mål.

De ga seg ikke før det hadde gått fem baller inn bak Senja-keeper Tobias Paulsen før pause, og den femte scoringen kom attpåtil fra tidligere Senja-spiller Henrik Johnsgård. I mellomtiden hadde Senja redusert til 1-4 etter et selvmål fra TIL’s Lasse Nilsen.

– Skrekkelig

Trener David Lundblad mener den første omgangen var av den skrekkelige sorten.

– Nei, det var en skrekkelig førsteomgang. Vi gir bort altfor enkle mål og da blir det sånn. Det var en litt sånn rar match hvor det egentlig er jevnt i både banespill og sjansemessig, også taper vi 6-1 mot juniorlaget. Det skal egentlig være litt motsatt, at de henger med i banespillet og at vi er best i begge bokser og sånne ting. I dag gir vi bort for enkle mål og gir aldri oss selv muligheten til å vinne kampen. Det er skuffende, sier han.

TIL scoret på fem av fem sjanser før pause og Lundblad beskriver det som ”den” dagen.

– Det var liksom at alt gikk inn. Bare de nærmet seg 16-meteren vår så gikk absolutt alt inn. Det er ikke godt nok av oss og det er ting som ikke skal gå inn. Det går på det vi gjorde i dag ikke var godt nok rett og slett. Vi må bare erkjenne at vår prestasjon ikke var god nok i dag, så får vi kjenne litt på skammen og begynne å jobbe mot neste kamp mot Oppsal i morgen.

Bedre 2.omgang

Senja gjorde en bedre andreomgang selv om det ble et baklengsmål også da.

Men for Senja hjalp det lite når kampen i praksis var avgjort til pause.

– Ja, jeg synes i perioder så er det ok med ball og vi skaper en del målsjanser, men på det tidspunktet er det kjørt, forteller Senja-treneren.

Midtbanespiller Fredrik Allertsen tror det vil ta tid før man skjønner hva som egentlig skjedde.

– Jeg tror det kommer til å gå ei stund for man klarer å sette seg et klart syn på hva som egentlig skjedde. Det smeller fem ganger i førsteomgangen der og det kommer egentlig ut av ingenting.

Han synes det var tungt å se at motstanderen scoret på alt som var.

– Det virker som om de scorer på fem av fem målsjanser i førsteomgangen der, og de har ikke veldig mange i andreomgangen. Vi har nok av sjanser til å score en del mål vi også, men man skal ikke slippe inn fem-seks mål uansett. Man skal ikke være nødt til å komme ut i andreomgang å være nødt til å score fem mål for å snu kampen, avslutter han.