FINNSNES: For noen uker siden meldte Finnsnes IL seg på en konkurranse hvor de kan vinne 40.000 kroner.Det er Sparebank1 som har lyst ut denne mCash-konkurransen.Totalt er det 18 finalister i hele Norge og det skal kåres vinnere i seks ulike regioner. FIL har kommet til finalen og er plukket ut som en av tre finalister fra Nord-Norge. Dermed er de veldig nære å vinne den gjeve premien.

Vinneren blir offentliggjort på P4 søndag.

- De vil ringe meg sånn rundt halv fire på søndag, og så blir vinneren offentligjort direkte på lufta rundt kvart over fem, sier Kjellfrid Hansen som er foreldrekontakt på FIL's guttelag.Vinner de skal premien brukes til å dekke utgifter for turneringsdeltakelse i Norway Cup for gutte- og jente-lagene deres.

Slik kan du støtte Finnsnes IL i konkurransen.

- Da går man inn på maicash.no, så er det bare å følge det som står der og stemme frem Finnsnes IL fotball. Man kan stemme fram til søndag klokka to, forteller hun.Man kan også gå inn på Sparebank 1 sine hjemmesider og stemme derfra.Hun oppfordrer folk til å gå inn å stemme og hjelpe til med å vinne konkurransen. - Jeg håper de lokale i området kan hjelpe oss og stemme oss frem slik at vi vinner denne finalen. Jeg oppfordrer alle til å laste ned mCash (app til telefon), og så er alle hjertelig velkommen til å feire 17.mai med oss i Finnsneshallen.