TROMSØ (Fløya 2 - BOIF 1-3): BOIF sitt damelag slo Fløya 2 borte onsdag med sifrene 1-3. Dermed står de med seks poeng på to kamper i 2. divisjon, og topper med det også tabellen foreløbig. Trener Stein Hugo Nilsen forteller at det var en tøff kamp mot Fløyas rekrutter.

– Det er en tett og jevn kamp.  Jeg er kanskje ikke helt objektiv men det var absolutt ikke ufortjent at vi vant. De har kanskje ballen mest, men vi har god kontroll bakover og scorer jo tre mål, sier Nilsen over telefon til Folkebladet.

Kontrast fra fjoråret

Bardufoss har hatt en meget god innledning på årets sesong, i sterk kontrast med fjoråret der laget gikk gjennom sesongen uten poeng.

- Det er alltid artigere å vinne enn å tape. Vi får bygd selvtillit og det er kjempeviktig. Vi har jobbet mye med å skape relasjoner. Vi har prøvd å spilt et lag inn, og ikke bytte så mye på laget mellom hver kamp slik som man ble nødt til i fjor, forteller Nilsen.

Tett divisjon

Nilsen mener at treningen har gitt resultater, men at de også har hatt stang inn i de to første kampene.

– Vi er blitt bedre, og blitt mye mer samkjørte selv om vi enda har mye mer å gå på. I fjor hadde vi veldig mye stang ut, mens i år har vi hittil hatt stang inn. Det er mange tette kamper i divisjonen, og jeg tror det kommer til å bli en veldig jevn serie, sier BOIF-treneren.

Selv om de røde og hvite har inntatt tabelltoppen, tør ikke Nilsen å spå hvor laget ligger på slutten av sesongen.

- Jeg vet veldig lite om de andre lagene i divisjonen, så jeg tør ikke mene noe om det. Bossekop er antakelig et lag som kommer til å være helt der oppe. Om vi havner midt på tabellen skal vi være fornøyde med det. Vi skal ta en kamp av gangen, er det ikke det de sier, ler Nilsen.

Sofie Sørensen, Marthe Sørensen og Lea Sørensen scoret målene til Bardufoss.