SILSAND: - Det er deilig. Jeg liker å score på Senja, det er en deilig følelse. Spesielt når det er landskamp. Det å bli matchvinner da er artig, sier Løvland til Folkebladet.

Han beskriver seiersmålet slik:

- Vi får et frispark først. Daldo (Dan-Roger Roland) fører opp og plutselig er Tobias (Schjetne) alene gjennom. Da er det bare å lukke øynene å springe inne i boksen. Så er jeg plutselig helt alene og da er det bare å sope den i mål.

Brassemål

Etter at Senja tok ledelsen i det 47. minutt ved Tobias Nymo Melseth, utlignet Finnsnes like etterpå da Glenn-Martin Andreassen hev seg rundt og brasset ballen i mål fra fem meter.

- Den spratt perfekt og da var det bare å hive seg rundt. Jeg hadde en identisk situasjon mot Alta, så det var deilig å se den gå inn i dag, sier Andreassen.

Etter scoringen løp han og ga trener Bjørn Johansen en god klem før feiringen fortsatte foran Senja-publikummet.

- Det var planlagt. Det er folk jeg kjenner og jeg var sammen med dem i går kveld. Jeg måtte det litt inn til dem også, gliser Andreassen, som fra barndommen av spilte fotball i FK Senja før han etter 2013-sesongen tok overgang til Finnsnes.

Han mener det var en maktdemonstrasjon at de igjen avgjorde på overtid mot Senja.

- Det var litt nesten hele veien. det er en maktdemonstrasjon av oss å komme tilbake og score på overtid, spesielt siden det var 120 minutter i Alta. Det var en tung kamp, men deilig at vi står løpet ut.

- Det kommer av at vi er gode og maler på. Om det kommer i det 85. minutt eller 90. minutt bryr jeg meg ikke om. Det er deilig at det skjer på denne måten uansett, sier Andreassen.

Følger TUIL

Finnsnes topper fortsatt tabellen sammen med Tromsdalen med full pott etter fire serierunder. FIL er kun ett mål bak rivalene fra "Dalen".

- Vi snakket før sesongen om at det kunne bli veldig artig om vi fikk en god start. Det har vi klart å få til. Spesielt trener-teamet og Alex (Alexander Samuelsen, ass. trener) må få skryt. Vi har en bra stall, så det kan bli artig fremover, sier Andreassen, som endelig fikk åpnet målkontoen mot Senja.

- Jeg får håpe det kommer flere. Jeg skal fortsette å produsere sjanser, så får vi se.