SILSAND: - Det skal ikke være mulig. Det kjennes helt for jævlig ut. Det j**** *****målet på slutten. Vi mister konsentrasjonen på slutte et lite sekunder, og da smeller det imot, sier en svært skuffet Nymo Melseth til Folkebladet.

- Hva gikk gjennom hodet da Løvland satte ballen i mål?

- Jeg faller bare helt sammen. Det er tungt. Det er katastrofe. Det skal ikke skje.

Nymo Melseth ga Senja ledelsen like etter hvilen, da han fyrte av et skudd fra 27 meter, som gikk via Dan-Roger Roland og duppet over Hans Henrik Johansen i FIL-buret og i mål.

- Et litt heldig mål, men mål er mål. Det er kjipt at vi slipper inn et mål så fort, da mister vi det likke overtaket vi har. Vi faller litt sammen i stedet for å kjøre på. Det samme skjedde mot TUIL. Vi hentet dem inn til 3-3 og falt sammen igjen. Vi står bedre i dag, men det er så forbanna kjipt. Jeg klarer ikke sette ord på det.

Han sier de ville ha vært fornøyd med uavgjort mot Finnsnes.

- Ja, det tror jeg. Det har vært noen tøffe kamper, det er mange slitne bein. Jeg synes vi spiller jevnt med Finnsnes, så det ville vært greit med uavgjort, sier Nymo Melseth, klar på at de skal reise seg mentalt etter det sviende nederlaget mot erkerivalen.

- Ja, helt klart. Vi vet det er mulig å vinne hver eneste hjemmekamp. Vi kan avgjøre det her, vi legger oss ikke nedpå.

- Andreassen lager kvalme

Senja-trener David Lundblad var naturligvis en skuffet mann etter kampen.- Det er selvfølgelig tungt å tape på overtid. Aldri artig og spesielt i en sånn her type kamp så er det ekstra tungt, forteller han.Selv om de hang med helt til siste slutt var han ikke helt fornøyd med prestasjonen av eget lag.- Nei, jeg synes ikke vi var så god som det vi kan være. I perioder når vi tør og får til å spille, så synes jeg vi er bra. Men i andreomgang synes jeg vi blir trykt en del og vi vet jo at Finnsnes kan komme, og de slår veldig mye langt og har en Glenn-Martin (Andreassen) der oppe som lager mye kvalme og en Simonsen like bak der. De er vanskelig å spille mot og veldig direkte i stilen. Samtidig synes jeg vi står bra i mot i store perioder, sier Lundblad.Det var store protester mot dommeren, både fra tilskuere, trenere og spillere. Etter kampen hadde Lundblad følgende si om kamplederen.

- Andreomgangen er egentlig et eneste stort Finnsnes-frispark.- Ja, dere var ikke helt fornøyd med dommeren?

- Nei, jeg synes det var dårlig dømming. Nå var det ikke det direkte som avgjorde kampen, jeg synes ikke det var en vanskelig kamp å dømme heller, men det er nå så. Det føles vel sikkert litt ekstra sånn også når man taper at det blir ekstra synlig at han har hatt en svak dag på jobben, sier han.

- Blytungt

Senjas Sondre Laugsand mener den kjappe utligningen ble en utslagsgivende for kampen.

- Vi får jo en veldig bra start i andreomgang, men så slipper vi inn et mål alt for tidlig etter at vi har gått opp til 1-0, og kampen får ikke satt seg og det blir litt Hawaii, sier midtbanespilleren.

Overtidscoringen satt også sitt preg på humøret til Laugsand.

- Det er blytungt at de får det målet på overtid der. Det gjør rett og slett bare vondt. Det er tøft og ikke noe artig i det hele tatt.