SJØVEGAN: Salangen vant hele 9-1 over Ishavsbyen i årets første hjemmekamp på Idrettsheia lørdag.

Snorre Ratkje ga hjemmelaget ledelsen etter 17 minutter. Deretter dukket midtstopper Martin solhaug opp på to cornere i det 19. og 21. minutt og sørget for både 2-0 og 3-0.

Like etter hvilen la Odd-Henning Skog på til 4-0. Kvarteret ut i andre omgang fikk tidligere Senja-spiller Tobias Sørensen sin første scoring for sin ny klubb da han la på til 5-0. To minutter senere sørget Sondre Tunstad for å gi 6-0 til Salangen.

Etter 71 minutter la Erik Lomås på til 7-0. Ishavsbyens Morten Andersen reduserte til 7-1 ti minutter før slutt, men Odd-Henning Skog scoret sitt andre mål for dagen like etterpå og to minutter før slutt sikret Scott Fitzgerald for at Salangen scoret sitt niende mål for dagen.

Dermed ble sluttresultatet 9-1 til Salangen over Ishavsbyen.