TROMSØ: Fem ganger har han møtt Finnsnes. I begge treningskampene har Senja gått seirende ut av oppgjørene, men når det har handlet om poeng og cupavansement har Finnsnes knabbet med seg tre seiere.

Senja-FIL kan alle abonnenter og pluss-kunder se gratis på Folkebladet-TV søndag fra kl. 16

Abonnent? Registrer deg gratis her!

Her kan du bestille abonnement

– Det tenker jeg ikke så mye over. Det er mer tilfeldig at vi ikke har tatt poeng mot dem. vi gjorde to gode prestasjoner mot dem i fjor og når det ikke blir poeng er det tilfeldigheter. Får vi en like god prestasjon mot dem på søndag som vi hadde i fjor, da bør vi vinne.

– Sved ekstra godt

Han legger ikke skjul på at begge tapene i fjor sved ekstra godt.

– Vi er veldig revansjelyste. Vi skal revansjere begge tapene fra i fjor, sier Lundblad.

– Hva betyr disse oppgjørene for deg?

– For vår del er det noe ekstra. For de som er i og rundt klubben og supporterne er det spesielle kamper. Det er dette som trigger mest i løpet av en hel sesong. De forsmedelige tapene i fjor gjør at det trigger oss enda mer, sier Lundblad.

– Finnsnes prøver å si at TUIL er deres rival nå, men landskampene er noe vi gleder oss veldig til, legger han til.

Ekstra tenning

I vårkampen i fjor satt Preben Yttergård Hanssen og fulgte med på kampen fra Spania, mens han selv var med og spilte høstkampen på Senja stadion.

– Vi var fullt på høyde med dem og kanskje bedre enn dem. Vi fikk et mål mot på overtid som var utrolig kjedelig, sier Yttergård Hanssen.

Han mener at spillerne fra og med i dag (fredag) begynner å se frem mot årets første «landskamp» mellom rivalene.

– Vi har hatt såpass mye andre kamper å tenke på hittil, men fra og med i dag blir det ekstra tenning og folk er klar til å bidra.

– Hva betyr det at dere slo Finnsnes i treningskampen i vinter?

– Både vi og dem var kanskje litt redusert og en treningskamp er en treningskamp. De hadde ikke veldig mye å komme med da, men de har gjort det bra i sesongåpningen, så det er nok et hakk bedre enn vi møtte da. Det blir nok en tett kamp, sier Yttergård Hanssen.