IDRETTSHEIA: Med fem minutter igjen på klokka ledet hjemmelaget 2-1, men da dommer Frank Henneman blåse av oppgjøret sto det 2-4 på resultattavla på Idrettsheia.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har ikke ord. Vi spiller bra i første omgang, men så bare kollapser det fullstendig i andre omgang, sukker bursdagsbarnet Ruben Sletten, som ga Salangen ledelsen 1-0 tidlig i første omgang.

Etter å ha levert en stor første omgang og gått til pause med 2-0 ledelse, tok Salangen fotballferie.

Laget som entret banen til andre omgang var ikke til å kjenne igjen fra de første 45 minuttene, og TIL 2 fikk starte opphentingen.

- TIL 2 er et veldig samspilt og godt lag, men hva som skjedde med oss i andre omgang? Det gikk til hel....., sier kaptein Jørn Ivar Kroken.

Salangen hadde berget plassen før siste serierunde og hadde sånn sett bare æren og spille for, men kapteinen skulle gjerne sett at sesongen ble avsluttet med seier.

- Vi burde absolutt avsluttet med tre poeng, men sånn er det. Nå skal det bli godt med fotballfri, sier Kroken.

- Skuffende sesong

Det har svingt voldsomt av Salangen hele sesongen, hvor de har gått fra det geniale den ene kampen til det hoderistende i den neste.

Mye av skylden har blitt lagt på skadeproblemer og spillere som har måttet melde forfall av andre grunner.

- Vi må kanskje sette flere krav neste sesong, men så er spørsmålet hvor mange krav kan vi egentlig sette. Vi har ikke den luksusen at vi kan velge og vrake i spillere, sier Kroken.

Salangen-keeperen beskriver sesongen som en liten nedtur, selv om de sikret 3.divisjonsspill også neste år.

- Vi hadde et delmål om å komme på øvre halvdel. Det var ikke mange poengene opp til en plassering midt på tabellen, så for laget sin del må jeg vel si at sesongen har vært litt skuffende.

Veien videre

Nå som sesongen er avsluttet starter jobben med å få folk med også neste år.

- Vi må få signaturen til Tor Inge (Bakkemo, trener) på en ny kontrakt, og sikre at vi får spillergruppen med videre. Klarer vi det, og samtidig får noen nye tilskudd, så skal det bli spennende til neste år, avslutter Kroken.