FINNSNES: Det er klart etter at det nå i ettermiddag kom ut en pressemelding om at Avaldsnes IL avslutter samarbeidet med Tom Nordlie.

Frank Berntzen har til nå vært hjelpetrener under Tom Nordlie.

Avslutter samarbeidet

Her er pressemeldingen som er lagt ut på facebook-sida til Avaldsnes IL:

«Avaldsnes idrettslag bekrefter at klubben og Tom Nordlie har kommet til enighet om å avslutte samarbeidet.

Tom Nordlie og klubben beklager tidspunktet dette skjer på da vi har kvalifisert oss til cupfinalen og ligger i posisjon med 4 poengs forsprang til å få en plass i Champions League. Men noen ganger må man sette andre ting i livet foran fotball. Tom Nordlie ønsker klubben, støtteapparat og spillerne lykke til videre og håper på fortsatt suksess.

Klubben takker Tom Nordlie for innsatsen som blant annet har resultert i at klubben er klar for cupfinalen og ligger godt an i kampen om en plass i kommende års Champions League. Klubben ønsker Tom Nordlie lykke til videre.

Verken Tom Nordlie eller AIL vil komme med ytterligere kommentarer.»

- Blir spennende

Frank Berntzen bekrefter overfor Folkebladet.no at han overtar som hovedtrener.

– Det blir spennende å ta over som hovedtrener. Det blir ei ny utfordring. Hverdagen blir for så vidt ikke særlig annen enn den har vært. Forskjellen er at jeg nå sitter med hele ansvaret, sier Frank Berntzen.

Han vil ikke kommentere avgangen til Tom Nordlie, men viser til pressemeldingen.

- Det blir feil av meg å komme med noen kommentarer utover pressemeldingen, sier Berntzen.

- Hvordan trives du i Avaldsnes IL?

- Jeg trives med fotball og trives med utfordringer. Men det er klart at jeg savner kone og barn på Finnsnes. Det er det tyngste med å være langt vekk, sier Berntzen som prøver å komme seg hjem innimellom. Avstanden fra Haugesund blir for lang til at han kan være ukependler. Og kampene går jo i helgene.

- Skal du nå ha hjelpetrener?

- Nei, vi bruker det støtteapparatet vi har. Det er heller ikke så lenge igjen av sesongen, så vi klarer oss, sier Frank Berntzen.