Han var våkent frampå etter snaue 18 minutter da han effektivt ekspederte et smart innlegg fra venstrekanten signert Tobias Nymo Melseth i nettmaskene under en helt utspilt LIllestrøm-keeper Mads Christiansen.

Senja hadde full kontroll

Markus var også mannen bak dagens tredje scoring da han til slutt fikk satt ballen inn i det åpne målet. Ti minutter før det hadde Martin Traasdahl notert seg for ei nettkjenning - han satte balle først rett på keeper, men returen ekspederte han i mål.

Lunken åpning fra Senja

Etter ei heller tafatt åpning ble det mer og mer fart i Senjaspillerne utover i kampen, og da fikk Lillestrømforsvaret store problemer med å være tilstede på rett plass for å avfeie de stadige innspillene foran mål. Christer Johnsgård hadde en drømmemulighet på et innlegg midt i første omgangen, men headingen hans strøk like utenfor krysset.

– Vi hadde egentlig god kontroll på LIllestrøm, selv om vi kanskje sløste vel mye med sjansene våre, sa Markus etter enda en seier for et Senjalag som er i voldsom god flyt i høstsesongen. Likevel må både han og lagkameratene se at det fremdeles er sju poeng opp til Mjølner som igjen vant hjemme i Narvik.

– Det tenker vi ikke på. Målet vårt et å klare å gjennomføre sesongen utover høsten på samme måte som vi har levert i til nå. Vi har enda flere tøffe kamper igjen, men skal yte maks også videre.

KAMPFAKTA

Målløs: Etter å ha bøttet inn med mål siden han kom tilbake til Senja ble det ikke scoring på Christer Johnsgård denne gangen. Til høyre ser vi Bendik Lind. Foto: Stein Wilhelmsen