Tilbake på banen igjen etter flere kamper ute. Gjør en trygg og god kamp. Får såvidt hånda på Bwamys avslutning når Follo scorer. Kunne kanskje tatt den?

Andreas Østeraas 6

Solid kamp. Knaller til i alle dueller (nesten i overkant noen ganger) og kommer ofte seirende ut av dem. Noen fine raid fremover i banen.

Markus Rolandsen 5

Blir tatt litt på farta av Follos Bwamy når de scorer 1-0 målet. Viktig inngripen som hindrer Follo å komme i gjennom på en kontring i 1.omgang.

Simon Laugsand 7

Bunnsolid match av leiesoldaten fra TUIL. Solid i duellspillene, god en mot en og rolig med ball. En del fine fremspill også.

Marcus Sletten 5

Gjør en meget positiv figur, spesielt før pause, hvor han flyr opp og ned langs høyrekanten og tidvis gjør Follos venstreside svimmel. Får rødt kort etter 63 minutter når det koker litt over. Unødvendig, selv om Sletten og flere andre vil mene at gult kort var nok.

Mathias Bendiksen 4

Flink til å lese spillet og bryter en del Follo-fremspill. Blir litt løpende mellom i perioder og slurver litt med pasningene.

Jonathan Barlow 5

Varierer. Står godt i duellene og leser spillet bra. Varierende pasningskvalitet til han å være. Mister ballen i forkant av Follos scoring.

Tom-Erik Bang Kristiansen 6

Follo slo mange crossballer ut mot høyrekant Øystein Vestvatn, men Bang Kristiansen lå ofte godt plassert og snappet dem opp. Villig med fremover, som han jo ofte er.

Andreas Løvland 7

Enorm innsats. Mistet han ballen, så gjorde han absolutt alt for å vinne den tilbake igjen. En del fine ting med ball og kombinerte flott med Sletten på høyresiden. Et litt unødvendig kult kort på tampen som gjør at han må stå over neste.

Sverre Skoglund 5

Bevegelig og jobber iherdig på topp. Tidvis sterk feilvendt med mann i rygg. Mye nesten og han er bare centimetere unna å tuppe inn flere innlegg i førsteomgang.

Fredrik Lund 5

God i press-spillet når FIL presser høyt. Litt varierende med ball. Har et skuddforsøk, hvor han kanskje burde sentret til en bedre plassert medspiller i stedet.

Fredrik Allertsen

Inn for Bendiksen etter 67 minutter. Markerer seg ikke veldig i spillet, men slår corneren som gir seiersmålet.

Vebjørn Grunnvoll

To mål på 14 minutter og sørger for at FIL snur kampen. To fine mål var det også.

Sega Ngom

Kommer inn samtidig som Grunnvoll, etter 76 minutter. Bidrar i likhet med Grunnvoll sterkt til at FIL setter skikkelig trøkk på Follo det siste kvarteret.