Etter tre nye scoringer i lørdagens kamp mot Alta 2, står spissen nå med ni scoringer på fire kamper i den blå drakta. Tre mot Salangen, ett mot Mjølner, to mot Skedsmo, før han altså scoret tre nye mot Alta 2.

Sterke avslutninger

Johnsgårds to første scoringer mot Alta 2 var også langt fra ferdigscoret. Først satte han inn 1-0 med en heading i lengste hjørne, før han satte 2-0 med en flott lobb over keeper. Det tredje målet kom på straffespark.

– I dag er jeg veldig fornøyd med scoringene. Jeg får gode pasninger og jeg synes det var fine mål. Det var godt å score noen sånne mål også. En bra start så langt, smiler hovedpersonen selv.

FK Senja trener Kjetil Warholm er full av lovord om spissen sin.

– En fantastisk målscorer og igjen gjør han en vanvittig jobb i press-spillet vårt, som gjør at vi kan presse høyt gjennom hele kampen. Det er veldig imponerende. Han er helt fantastisk, man går nesten litt fri for superlativer når man uke etter uke skal forklare hvor god han er, sier Warholm.

Midtstopper Sondre Laugsand hiver seg på hyllesten.

– Han har scoret ni mål på fire kamper nå, det er det få andre som gjør i denne divisjonen her. Så det er rett og slett enormt bra, skryter Laugsand.

Dominerte

Etter at Alta 2 hadde ballen mest de første fem minuttene i lørdagens kamp, tok hjemmelaget etter hvert helt over, og dominerte stort sett resten av kampen.

– Jeg er kjempefornøyd, det var veldig bra rett og slett. Vi møter nok ikke det beste laget i serien, men vi spiller en veldig bra kamp, og det er derfor vi vinner så mye som vi gjør, sier trener Kjetil Warholm.

– Vi fant et tempo som vi behersket veldig bra, og som Alta ikke behersket så veldig bra. Så det var også en nøkkel i dag, å finne et høyt tempo som vi behersket veldig bra selv, mener han.

– Spillerne er med på mye

Etter at Kjetil Warholm tok over som FK Senja-trener, har laget hatt en utelukkende god formkurve. På de siste ti kampene, har de vunnet ni av dem, og laget har gått fra å være midt på tabellen til å bli en outsider til opprykk.

– Hva er du har gjort her siden du kom inn?

– Jeg er ikke helt sikker på hva jeg har gjort. Slik som i dag, så kunne jeg gjort hva som helst. Vi har så gode spillere at det egentlig bare er å slippe dem fri. De er så smart også, at de styrer mye av det vi skal gjøre rent taktisk også. Vi har en gruppe med mange fotballsmarte folk, så det er bare at alle er enige i det vi skal gjøre, forteller suksess-treneren.

I lørdagens kamp hadde de ballen nesten hele tida og styrte kampen slik som de ønsket.

– Det er vel morsommere for spillerne å spille en slik type fotball også?

– Ja, absolutt, det tror jeg. De har et ønske om å ha ballen så mye som vi har i dag. Så er det ikke alltid like lett om motstanden er veldig god, å spille så mye ball som det vi gjør i dag. Men vi klarte det i dag og vi skal pushe oss selv til å klare det i resten av kampene også, fordi at et sånt kampbilde som i dag, det er optimalt for oss, mener han.

– Har gjort en sinnsyk jobb

FK Senjas Sondre Laugsand har flere rosende ord å komme med å sin trener.

– På øktene, så er alle med på å diskutere. Kjetil er veldig flink til å lytte å høre på det vi spillere sier. Alle er med på å prate og diskutere ting, og da får du et felles mål på det, mener han.

– Kjetil gjør en sinnsyk jobb og bruker vanvittig mye tid på det. All ære til han for den jobben han har gjort. Han er veldig beskjeden hvis han sier at han ikke har gjort så mye, for han har gjort veldig mye, roser Laugsand.

SUKSESS: FK Senja har virkelig funnet formen etter at Kjetil Warholm tok over som hovedtrener. Foto: Mathias Brobakk Nordgård