Etter bare fem minutter fikk Raufoss-spilleren Anton Karl Peter Henningsson uhindret sette ballen i mål fra sekstenmeteren til høyre for FIL-keeper Tor Inge Kristiansen. FIL hadde fire skudd på mål før pause, men de var så svake at Raufoss-keeper Ole Kristian Gjefle Lauvli ikke hadde noen problemer med å avverge.

Ville seg ikke

Finnsnes kom mer opp på banen etter sidebytte, og etter to minutter ble el Hadji Sega Gnom uforståelig avblåst for en offside han ikke var i.  Etter det var det Finnsnes som eide ballen mest, Raufoss var flere ganger neste utspilt inenfor 16-meter.

Men igjen ville det seg ikke for Finnsnes – drøye ti minutter før slutt fikk gjestenes Anton Karl Peter Henningsson slippe fri og spaserte rett på mål der han dundret ballen opp til venstre forbi FIL-keeper Kristiansen. Og tre minutter før slutt avsluttet Oskar Johannes Løken med en forsering på venstre kanten der han styrte ballen pent opp i høyre hjørne.

Uforståelig dommeravgjørelse

FIL-trener ble nokså uforståelig bortvist av banen av dommer Kent  Gomo Hammer. FIL-treneren reagerte på at ballen ble holdt inne på Raufossbenken slik at det forhindre FIL i å kaste hurtig og gå i angrep. Det endte med at FIL-treneren og ikke de som forårsaket utbruddet hans, ble vist bort.