Det skjer mye på Kvistad senter for tiden. Forbipasserende og besøkende har registrert at store byggeplaner på trappene. Dette kan Tommy Kvistad, daglig leder i Kvistad AS.

– Nå blir alt blir bygget om. Fasade, inngang, og selvfølgelig også på innsiden. Det første som skal skje er at vi flytter elektrobutikken ned til første etasje. Den kommer til å bli kjempestor på 200 kvadratmeter, forteller Kvistad.

Nytt navn?

Om den nye elektrobutikken fortsatt blir å bære navnet «Elkjøp» er noe mer usikkert.

– Når vi ringer butikken i dag, sier sentralbordet; «Velkommen til Finnsnes radio og televisjon», er dette butikkens nye navn?

PLANER Daglig leder i Kvistad AS som også eier Elkjøp Finnsnes, Tommy Kvistad, forteller om flere planer for bygget.

– Det er nok et mellomnavn som vi kommer til å bruke nå i denne fasen, når vi skal holde stengt. Det er ikke så sikkert at det er Elkjøp som åpner igjen, sier Kvistad, som ikke ønsker å si noe mer om hvilket navn den nye butikken vil få, sier Kvistad.

Butikken har enda åpent, og selger nå ut varebeholdningen.

– Så snart vi har solgt ut varene som vi har i utstillingen, skal vi stenge mens vi flytter butikken. Det vil jeg tro tar en knapp måned. Nå står vi på og jobber døgnet rundt for å få ting ferdig, legger Kvistad til.

Annen etasje

Innvendig vil det blant annet komme opp en rulletrapp. I andre etasje, skal det også skje flere endringer.

– Hele bygget er fylt opp. Vi jobber nå med tre stykker som skal inn i den etasjen, og er i sluttfasen med forhandlinger.

– Hvem er disse tre?

– Det ønsker jeg ikke å si, det kan de selv få lovtil å uttale seg om. Det er det mest riktige, sier Kvistad.

Tidligere har Kvistad fortalt Folkebladet at de satser på å åpne dørene med de nye butikkene i midten av oktober.