- Det er tegnet kontrakt på 22 av de 36 leilighetene i Lundhaugen. Og det er ytterligere to leiligheter som er mer eller mindre i boks. Vi har 12 leiligheter igjen å selge, oppsummerer prosjektmegler Leif Harald Svendsen i Garanti Eiendomsmegling.

Svendsen er kjempefornøyd med interessen for borettslaget som skal reise seg på Lundhaugen i Finnsnes sentrum. Leilighetskomplekset er en del av prosjektet Byparken, som etter planen også skal inneholde Kunnskapsparken, handelspark med storhandel, konferansehotell, næringsbygg, og parkanlegg.

Byggingen i gang

Lundhaugen borettslag skal bygges på toppen av næringsparken. Siden januar har gravemaskinene regjert på haugen for å rydde bort fjell. Og nå er selve byggingen startet.

Han er uansett veldig fornøyd med salget til nå.

- Det er bare ett år til det skal stå ferdig og vi har bare 12 leiligheter igjen. Det er vi godt fornøyd med, sier Svendsen.

Svendsen sier det er både gamle og unge som kjøper seg inn.

Ferdigstilles neste høst

Styreleder Ole Martin Lund Andreassen i Kunnskapsparken Eiendom AS bekrefter at byggingen er igangsatt, og at næringsparken og leilighetene skal ferdigstilles høsten 2018, med innflytting i september 2018.

- Vi har fortsatt noen gjenværende kommunale tillatelser som må på plass, men vi forventer at disse ikke skal påvirke fremdriften ytterligere, sier Lund Andreassen.

- Det er ikke tatt stilling til når bygging av neste byggetrinn startes opp. Prioriteringen nå er å få bygget ferdig næringsparken og leilighetene i Lundhaugen Borettslag, sier Lund Andreassen.