– Vi satser på å lage mer aktivitet. Se bare på hva man har laga her denne festivaluka. Det har vært fullt hus her hver kveld, forteller daglig leder Hugo Nordnes.

Nordnes kjøpte seg en stubbe i Pinne tidligere i sommer, etter han først trakk seg ut av Go2Gate i 2015. Fra 1. juni av tok han også over som daglig leder. Go2Gate ble kjøpt av Kjell Rydning, som døpte stedet om til Pinne.

Inntektene i 2016 var på 8,6 millioner kroner, en økning på drøye millionen fra året før.

Rocktober

Ut over høsten har de et omtrent fullt program.

– VI jobber mye med utedelen. Det skal lages mye aktivitet, som vi vil gi mer informasjon om etter festuka. Høsten er fullbooka og vi har to-tre store happeninger. Det blir bluesfestival i september, og brikkene med å få Rocktober tilbake holder på å falle på plass, forteller Nordnes.

Fullt kjør

Allerede neste helg blir det full fart på scenen

– Allerede neste helg kommer Wild Willy’s Gang, der Willy Bendiksen og 16-17 uteartister skal gå gjennom 40 år med norsk rockehistorie. 23. september kommer Blått og Rått hit, for å spille en av tre konserter, sier han videre.

Underskudd

Folkebladet har prøvd å få kontakt med Kjell Rydning, for å få en kommentar på resultatet for 2016, men har ikke lyktes med dette

– Jeg var ikke involvert i 2016, og kan derfor ikke uttale meg. Kjøpte meg først inn i sommer, sier Nordnes.

Ved utgangen av 2016 hadde uteplassen 2,4 millioner kroner i egenkapital, men det er skutt inn mer penger etter årsskiftet.

Daglig leder for Pinne. Hugo Nordnes, satser friskt med mye aktivitet på konsertscenen. Foto: Reidar Ingebrigtsen