Spranget fra en butikk til to har Yngve som er fra Bardu ingen betenkeligheter med å ta.

Yngve sier at han i løpet av de årene han har drevet butikken på Setermoen har funnet fram til sine løsninger for en god butikkdrift.

- Har lite nattesøvn fra før

– Jeg har kommet fram til en bemanning som passer i forhold til omsetningen og det øvrige kostnadsnivået for butikken her på Setermoen.

Yngve sier at han nå overtar en butikk som egentlig er forholdsvis lik den han driver i Bardu, både når det gjelder størrelse og omsetning.

– Men hvordan skal det gå med nattsøvnen når du plutselig skal ha ansvaret for to slike butikker?

– For å si det slik, så tror jeg ikke det går an å ha mindre søvn enn det jeg normalt har.

Rema-konge i nord

Yngve har gjennom sin drift av butikken på Setermoen blitt kåret til Rema-kongen i nord. Når han nå også skal overta som eier av den fem år gamle Rema 1000-butikken på Bardufoss. At han her får to store matbutikker både på Bardufoss og på Andslimoen som konkurrenter er ikke noe som skremmer 43-åringen.

– Konkurranse i dagligvarehandel er noe vi alltid vil ha, og det at vi møter sterk konkurransen gjør det hele bare mer spennende. Jeg har klokketro på at jeg skal få en god drift på butikken her på Bardufoss. Vi har også her en flott og moderne butikk med romslig plass og ikke minst veldig gode parkeringsforhold. Det at disse butikkene i både størrelse og omsetning er nokså like er et veldig bra utgangspunkt for meg når to slike butikk-konsepter skal drives på to forskjellige steder.

Skal ha møte med de anssatte

Yngve Hakestad er fra Bardu, og har før han overtok Rema !000 på Setermoen tidligere jobbet som konsulent for Telenor i fem år.

– Hva skjer med de som jobber i Rema 1000 på Bardufoss i dag?

– De skal selvfølgelig jobbe i Rema 1000 videre. Jeg skal ha et møte med de ansatte her ganske snart.