Det opplyser Steinar Steffensen, som i likhet med tiden først på 70-tallet trakterer gitar i bandet, som gjenoppsto med tilnærmet originalbesting i april å år.

– Pila Pub & Kultur er et veldig fint og spesielt sted å opptre. Vi hadde lyst til å spille der, og tok selv kontakt med eierne med det formålet for øye, forteller Steffensen.

– Stiller dere med full besetning?

– Ja, alle er på plass og klar til innsats på lørdag. Foruten meg er det Steinar Johansen, Jan Ivan Leonhardsen og Jan Audun Eriksen og Geir Fjellberg.

– Med en helaftens opptreden?

– Ja, vi forlater ikke med det første, og vil trolig gjøre to tre sett denne kvelden.

Nostalgisk

– Tar dere imot musikkønsker fra publikum?

– Ja, hvis det er låter vi har øvd inn. Men vi har jo et veldig bredt repertoar å by på, så det går nok stort sett greit.

– Forventer dere et ganske voksent publikum?

– Det kommer nok en del bra voksne mennesker, men da vi opptrådte på Pinne tidligere i år så vi at det også var en gode del unge mennesker der. De så ut til å ha det like trivelig som resten av publikummet.

– Tror du de har oppdaget denne musikken, får å bruke det uttrykket?

– Det skal man ikke se bort fra, musikken som ble laget i den perioden vi har på vårt repertoar er etter min mening noe av det beste som er laget. Her er det mange hiter å velge fra.

Gamle venner

– Hvordan er det opptre med denne gjengen igjen?

– Det er veldig hyggelig, vi har jo vært venner i mange år. Så både det å møtes og spille sammen er veldig stas. Vi håper jo at folk kommer, så skal vi gjøre vårt til for at de skal få en hyggelig kveld med gjenhør av låter mange sikkert har et godt forhold til.

Pila Pub & Kultur på Skaland. Foto: Reiner Schaufler