NY BUTIKK Om drøye to måneder tas Spar-skiltenne ned på denne butikken, og erstattes av Coop-skilting.

Ole Johnny Røstvold bekrefter overfor Folkebladet at man er blitt enige om salgskontrakten, og den siste åpningsdagen for Spar-butikken blir 30. september.

Han og kona hadde først Joker-butikk i to år før de i de siste ni årene har drevet Spar-butikken. Men nå er det snart definitivt slutt.

– Ingen lett avgjørelse

Olle Johnny er opprinnelig fra Bodø, men har bodd i Lavangen de siste 18 årene.

– Vi var rett og slett kommet til et punkt der vi så at v enten måtte ta en investering i opprusting av butikken, eller rett og slett avslutte drifta og selge butikkselskapet, det blir altså nå det siste. Ole Johnny forteller at han nå vil konsentrere seg om drifta av butikken de to driver på Årstein etter at han er ferdig med Spar på Tennevoll.

De ansatte fortsetter jobbene

Ole Johnny sier at det han er mest glad for er at de ansatte kommer til å beholde sine jobber når Coop Prix-butikken er i gang, noe som også bekreftes av administrerende direktør KJell Olav Pettersen i Coop Nord.

- Vi overtar en veldrevet butikk

Pettersen sier at det har vært en ryddig prosess i forbindelse med salget, og han roser de to bak Spar Lavangen for den måten de har drevet butikken på.

- Coop kommer til å gjennomføre en letter renovering i Spar-lokalene, som egentlig er i brakbar stand.