Fredrik Bakkelund 4

Skuddet som ga gjestene 1-0 kunne han kanskje tatt? Gjennomfører en grei kamp ellers.

Marcus Sletten 5

Prøver å være konstruktiv med ballen når han har den og vil være tålmodig i oppbyggingsfasen. Gjestene kommer litt lett til på siden hans i perioder.

Jonathan Barlow 5

Som alltid veldig klok utpå banen. Flink til å lese spillet og se situasjonene før de oppstår, og duellerer bra. Noen upresise fremspill.

Andreas Østeraas 4

Som alltid knalltøff i duellene og kommer seirende ut i mange av dem. Plasserer seg bra og flink til å bryte foran. Litt stresset med ballen noen ganger og lager straffesparket som gir 1-3.

Fredrik Lund 4

Starter som høyre vingback i Joakim Nilsens fravær. Blir forbigått litt for lett ved noen tilfeller og lager noen frispark. Spiller seg opp og skaffer straffesparket som FIL reduserer på.

Tobias Schjetne 5

Går foran som kaptein og kriger og løper på hver eneste ball. Ønsker ballen og har flere gode spillvendinger.

Mathias Bendiksen 5

Får starte som den dypeste av de tre på midten. Trives bedre der, selv om han ikke er så involvert som han ønsker. Kriger godt i duellene og ønsker å ha ballen. Litt ute av posisjon noen ganger.

Sander Birkeland 4

Gir jernet med fysikken sin og jobber godt. Slurver en del med ballen og sliter litt med avleveringene. Pådrar seg gult kort for en sen takling.

Tom-Erik Bang Kristiansen 4

Slipper bortelaget forbi på siden sin noen ganger, men klarer seg stort sett greit. Ikke så mye involvert fremover som på sitt beste, og standarden på dødballene hans er normalt sett bedre de også.

Vebjørn Grunnvoll 3

Blir tatt hardt og bør få flere frispark enn det han gjør. Får det ikke helt til å stemme i dag og skaper ikke noe særlig. Blir tatt av til pause.

Jonas Simonsen 4

Alltid på hugget og søker hele tiden muligheten for å spurte inn i bakrom. Med litt bedre baller å jobbe med kunne det blitt farlig.

Sega Ngom 4

Erstatter Grunnvoll halvveis, men heller ikke han får det til å stemme. Jobber hardt og vinner en del i lufta, men det vil seg ikke helt.

Truls Torblå

Erstatter Birkeland etter 77 minutter.

Sverre Skoglund

Erstatter Simonsen etter 77 minutter.