FIL-spissen, som opprinnelig er fra Silsand, scoret fire mål på 22 kamper for FIL forrige sesong, da klubben tok en sterk 2.plass i 2.divisjon.

I år har ikke spissen spilt et eneste sekund.

Skade

– Det har vært på grunn av skade, også har det også vært litt mye med jobb og studier. Nå skal jeg tilbake på trening her snart, så skal vi prøve å legge til rette for det, og kjenne på om det lar seg gjøre. Det er en kabal med jobb og studier og sånne ting som skal gå opp, så det er det å få det best mulig for alle parter, forteller Andreassen til Folkebladet.

Det nevnte skaden var en skade som han pådro seg helt tilbake i desember i fjor.

– Det er en ankel som ble skadet i desember som jeg har slitt med. Det er det som har holdt meg ute, forteller han.

– Hvordan kjennes ankelen ut nå?

– Vi får se, det kjennes bedre ut nå. Jeg får bare ta en trening av gangen.

Vil bidra

Etter den sterke 2.plassen i fjor, har FIL, som kjent, slitt betraktelig mer i den «nye» 2.divisjonen i år, og ligger helt sist.

Andreassen håper å være tilbake på fotballbanen i løpet av høstsesongen, og forteller at han ønsker å bidra når han ser at laget sliter som de gjør.

– Får vi se deg på fotballbanen før sesongen er over?

– Ja, hvis det lar seg gjøre, så blir jeg nok det. Nå skal jeg bare ta en dag av gangen og ta det som det kommer. Jeg har jo lyst å bidra når jeg ser at vi sliter og det hadde vært gøy få å vært på banen igjen og få bidratt, sier Andreassen, som ikke legger skjul på at han har savnet å spille fotball.

– Ja, det har vært perioder, spesielt når det blir grønt ute og sola skinner, jeg skal innrømme det.

Blir i Finnsnes

På spørsmål om andre klubber har vært i kontakt med han, i den perioden hvor han har vært ute, svarer han slik:

– Det har vært litt snakk og sånne ting, men jeg har bare avfeiet det, sier han.

Heller ikke gamleklubben FK Senja er aktuell på nåværende tidspunkt.

– Nå er jeg jo bestekompis med treneren deres (Kjetil Warholm), så jeg snakker jo ofte med han, men skal jeg spille fotball, så er det for Finnsnes, sier Andreassen.