Saken vil bli anmeldt. Samtidig oppfordrer de til å si fra om noen har observert noe som kan ha forbindelse med tyveriet natt til fredag.

Skal politianmelde saken

– Vi gikk til sengs ved halv tolv tiden torsdag kveld. Vi hørte ingenting. Jeg tror det må ha skjedd i tidsrommet midnatt til klokka seks på morgenen, sier Robin.

– Da jeg kom ut i forteltet så jeg det var noe rart som var skjedd. Glidelåsen i åpningen var ikke helt nede, forteller sønnen Vegard.

Tyven eller tyvene tok med seg fiskeutstyr og annet utstyr for flere tusen kroner. Dette til tross for at det er vogner på begge sider.

– Ja, bare de tre fiskestengene de har tatt fra meg koster sikkert 6.000-8.000 kroner. Nå må vi sette oss ned og skrive opp alt som mangler før vi sender inn en politianmeldelse, sier Robin.

Bankkortet er borte

– Det blir fort verdier når slikt utstyr er borte, men det mest irriterende er å bruke masse tid på dette. Vi har ingenting å gjøre her uten fiskeutstyr. Det betyr at vi må ordne en masse. Og det er tungvint da jeg ikke kjører bil. Det er enda godt det er et dårlig fiske akkurat nå, sier Robin.

– Jeg hadde en stor Bergans-sekk som er borte. Og i den lå, klær, medisiner og andre ting. Også en mindre sekk er borte, der blant annet fiskeveska og bankkortet mitt lå, sier Vegard.

Men de hadde ikke tatt med alle fiskestengene. Noen stenger var tatt ut av etuiet og lå igjen på gresset på utsiden av forteltet.

Ingen flere innbrudd

– Jeg ser de har tatt med en caps og ei Bergans-jakke. Det er liksom ikke noe symmetri i hva de har tatt. Det virker rart. Igjen ligger det blant annet ei helt ny vadebukse. Den er ikke rørt. Det er rart de ikke har tatt med seg mer. Årsaken til at de kom akkurat hit kan være at det ikke står parkert bil ved vogna, at de trodde det ikke var noen her. Etter det vi har hørt har det ikke vært innbrudd i noen andre vogner på Elvelund, sier Robin.

Det hører med til historien at det lå igjen et brett med uåpna Colabokser noen meter fra vogna, sannsynligvis etter tyvene.