Endelig helg!

– Har du noen planer for helga?

BANDMEDLEM Dina Bråthen i sving som en av bandmedlemmene i jentebandet How To Kiss a Frog.

– Ja, det er noe jeg skal gjøre da, men nå står det helt stilt. Men som regel har man noen planer for alle helger.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Bandet mitt var på landsfestivalen i UKM i Sandnes for omlag to uker siden. Der var det veldig mye bra å se på scenen. Vi var også så heldig å få spille sammen med skotske og russiske musikere.

– Har du noe stort forbilde?

– Min tante Elin Synnøve Bråthen er jo en jeg ser opp til, og det samme er min søster Marie. Det var hun som begynte å spille og skrive låter selv. Et annet forbilde er artisten Sigrid fra Ålesund.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Senja, den har en fantastisk natur, og når man liker å fotografere som meg er det mange flotte motiv å finne der. I Hamn, for eksempel.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Enn større by enn Finnsnes som har mer å tilby. I Tromsø skjer det jo en del mer enn her i Midt-Troms, jeg synes det er fint å være der.

– Hva leser du og ser på TV?

– Foruten lekser i skolesemesteret leser jeg Folkebladet og en del skjønnlitterære bøker. På TV går det mest i serier på Netflix, som man kan se når det passer en.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg liker Folkebladet, som formidler nyheter fra vårt område på en fin måte. Jeg setter også pris på at når dere skriver om bandet vårt virker det som dere er serøst interessert i det vi holder på med.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Kanskje at jeg forsøkte å få til det jeg holdt på med, og ikke ga meg så lett når jeg først hadde satt meg et mål.

– Har du noe drømmereisemål?

– Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Paris, der det er så mange forskjellige ting å se og ta bilder av.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Alle jentene i bandet sammen med våre fire foreldre på en restaurant i utlandet der vi ser på solnedgangen og spiser god mat. Som for eksempel på Kreta, som vi skal reise til å år.