Fredrik Bakkelund 3

Har to enorme redninger mens FIL leder 1-0, med to fantastiske benparader, og ser ut til å bli kampens store spiller. I stedet tabber han seg ut ved to anledninger og Brumunddal snur kampen.

Joakim Nilsen 3

Har tidvis problemer med hjemmelagets Kristian Eriksen og slipper han forbi litt for ofte. Ikke den samme offensive trusselen som han kan være heller.

Markus Rolandsen 3

Henger ikke med, lager straffe og blir utvist knappe ti minutter før slutt. Gjør en grei kamp før det.

Andreas Østeraas 5

Spiller på det enkle, men gjør det bra. Tøff og kontant i duellene og er først på mange innlegg. Litt upresise oppspill til tider.

Tom-Erik Bang Kristiansen 4

Gjør en grei kamp. Ikke 100 % kontroll defensivt. Villig med offensivt i starten, men faller litt bort på det området etter hvert. Ut med skade etter 62.min.

Marcus Sletten 6

Starter som høyrekant i 4-4-2 og avslutter som venstreback. Jobber bra og har målgivende på Simonsens scoring på 1-0. Bør ha enda en assist til Simonsen, men sistnevnte treffer tverrligger.

Jonathan Barlow 4

Tilbake på midtbanen igjen. Ikke alltid veldig synlig, men balanserer midtbanen fint, som han ofte gjør. Litt flere feilpasninger enn hva han har på sitt beste.

Andreas Løvland 6

Jobber og sliter som alltid, og trygg med kula. Strålende stikker til Simonsen som kunne gitt 2-0 i førsteomgang. Kommer seg til flere avslutninger fra distanse. Tøff og god i duellspillet.

Tobias Schjetne 4

Får en uvant rolle ute til venstre i 4-4-2. Virker ikke helt som om kapteinen finner seg helt til rette der og blir litt anonym i perioder. Vandrer dog mye innover i banen og gjør det bra.

Sega Ngom 4

Ikke alltid helt venn med ballen og sliter litt med å kombinere med medspillerne. Jobber og kriger godt, og vinner en del dueller i lufta.

Jonas Simonsen 6

En konstant trussel med farten sin. Pirker inn 1-0 etter en flott bevegelse på første stolpe. Kunne hatt flere scoringer, blant annet da han traff metallet. Legger ned en solid jobb i førstepresset.

Fredrik Lund

Får 28 minutter som høyrekant. Har en kanonsjanse når han setter en halvvolley like utenfor.

Vebjørn Grunnvoll

Kommer inn for Sega etter 68 minutter. Markerer seg ikke nevneverdig.

Mathias Bendiksen

Inn for Simonsen etter 85 minutter når FIL får en utvisning.