30. juni er en viktig dato for landets kommuner, da folketallet per første halvår har stor betydning for kommunens inntekter påfølgende år.

Innen månedsskiftet

– I den forbindelse ønsker vi i Salangen å oppfordre de som har planlagt å melde flytting til Salangen til å gjøre det innen 30. juni. Det er bra for Salangen kommune og lokalsamfunnet, og vi ønsker i den forbindelse å oppmuntre folk til å flytte før denne datoen, skriver hun på kommunens nettside.

– Vi ønsker å gi dere en liten velkomst, og ta del i flotte opplevelser og morsomme arrangement som skjer i kommunen i sommer, fortsetter hun.

Tilbyr festivalpass

De som dokumenterer meldt flytting til Salangen fra en annen kommune i tidsrommet 26.–30. juni 2017 får gratis festivalpass til Millionfisken.

De som har meldt flytting til Salangen i perioden 1. januar – 25. juni 2017 er med i trekking om fem festivalpass til Millionfisken 2017.

I år vil alle som kan dokumentere å ha meldt flytting til Salangen i samme periode være med i trekking av en eksklusiv adgang til VIP – området under Arctic Race of Norway