Planen har hele tiden vært å utvide og ikke bare være en frisørsalong på Finnsnes. Nå åpner de nye dører i lokalene på Myra senteret.

Kompetanse

– Vi har jo alltid hatt store lokaler og nå har vi fått nye behandlingrom, litt avgrenset i en del av salgongen. Jeg har ikke nådd alle målene jeg satt meg når jeg åpnet her. Målene er både flere og større og jeg ønsker at vi skal videreutvikle oss. Man kan ikke slutte å drømme , sier innehaver Yvonne Helen Hansen til Folkebladet.

Hasmik Matevosya har bakgrunn som frisør, men er også hudpleier. Hun har kommet til som en av de faste i salongen, og derfor også en årsak til den nye satsingen.

– Hun passet godt inn i konseptet og har nå startet med voksing inne på et av behandlingsrommene. Tanken å utvide med disse rommene har vært planen lenge, og det er Hasmik som har gjort det mulig å satse slik vi gjør nå, forteller Hansen.

Samlet

Hun sier tilbakemelding fra kundene har vært utelukkende positivt, etter hun selv annonserte nyheten på sosiale medier.

– Det å kunne få alt under et tak, både massasje, voksing og frisering, er noe som frister mange. Ønsket er at folk vil kunne gå fra rom til rom å kose seg. Tenk for en jentekveld det kunne bli, sier hun.

Muligheter

Med å ha utvidet lokalene vil det kunne ligge tilrette for også andre behandlinger i fremtiden.

– Det er jo ikke slik at vi trenger å ha faste behandlinger lokalisert her til en hver tid. Vi er åpne for å ta i mot fagpersonell med restylane, fotpleie og permanent make-up for å nevne noe. Det finnes mange muligheter, avslutter Hansen.

VOKS: I et av de nye behandlingsrommene er voks noe som skal tiltrekke Midt-Troms væringene til salongen.