Nåværende daglig leder på Esso Finnsnes, Morten Kjærvik skulle sammen med sin kone Synnøve, ta over driften ved stasjonen denne måneden. Det skjedde imidlertid ikke etter planen.

STENGER Finnsnes Autoservice har lagt ut denne meldinga på sin Facebook-side onsdag.

– Noe kom i veien, som gjør at vi dessverre må stenge noen dager, fra og med onsdag. Esso har lovet å få drivstoff i tankene på så fort det lar seg gjøre og vi håper dette skjer tidlig neste uke, forklarer Kjærvik til Folkebladet.

Totalrenovering

Når Kjærvik blir formelt eier og driver, forteller han at det vil komme flere endringer.

– Det skal skje en del med stasjonen det neste året, kanskje allerede om seks måneder. Det er ennå litt for tidlig å si hva det konkret blir, men jeg kan si at det vil bli en totalrenovering både utvendig og innvendig.

Ny butikk

Selv om pumpene etter planen skal starte opp igjen etter stengingen, er det ikke like sikkert at butikken åpnes samtidig.

PUMPE Det vil ikke bli mulig å pumpe drivstoff fra og med onsdag ved Esso på Finnsnes.

– Vi er litt usikre når vi får butikken åpnet igjen. Butikken vår, som eies av Norgesgruppen, har søkt om å bygge om flere butikker om til Deli de Luca-butikker. Om dette kommer til å skje her det er ikke noe jeg vet, men jeg tror ikke det vil være tilfellet på Finnsnes, avslutter Kjærvik.

Årsak

Pressetalsmann for ExxonMobil Norge, som eier Esso Norge, sier årsaken til stengingen er nettopp eierskiftet.

– På grunn av organisering knyttet til eierskifte og opprettelse av det nye firmaet som skal drive stasjonen, blir stasjonen stengt noen dager. Noe mer kan jeg ikke si om saken, ut i fra den informasjonen jeg har i dag, forteller pressetalsmann Tore Revå.