Fredrik Bakkelund 7

Fantastisk redning på Kaimar Saags avslutning i 2.omgang. Flink til å snappe opp bakromspasninger. God med ballen i beina og har den del fine pasninger fra sin keeperposisjon.

Marcus Sletten 3

Blir litt lett i mange dueller, mot sterke NIL Trysil-angripere. Mistet markeringen fullstending i førsteomgang da NIL Trysil brente kjempesjanse.

Jonathan Barlow 4

Får en tøff jobb med mange dueller mot store og sterke Kaimar Saag på topp hos bortelaget. Litt mer pasningsslurv enn normalt. Assist når Birkeland styrer inn skuddet hans før pause.

Andreas Østeraas 4

Står litt bedre i duellene enn sine makkere i forsvar. Litt rusk med ballen, men har også gode offensicebidrag før hvilen.

Joakim Nilsen 5

Svært delaktig offensivt før pause, og det meste FIL skapte kom fra hans side. Flink til å utfordre, men litt varierende kvalitet på siste pasning og innlegg. Byttet ut etter 63 minutter.

Andreas Løvland 5

Arbeidsinnsatsen er upåklagelig. Prøver på mye, men lykkes ikke alltid. Har noen skuddforsøk, men treffer ikke helt. Byttet ut etter 85 minutter.

Tobias Schjetne 5

Tidvis god, spesielt før pause når resten av laget er bra. Flink til å vende spillet og treffer på crossballene sine.

Sander Birkeland 4

Jobber mye og fighter godt. Ikke alltid helt venn med ballen og slurver litt. Gir FIL ledelsen når han styrer Barlows skudd inn fra kort hold.

Tom-Erik Bang Kristiansen 3

Brukbart med før pause, men blir veldig lav i 2.omgang, i likhet med resten. Slipper til litt for  mange innlegg på sin side.

Vebjørn Grunnvoll 4

Som alltid råsterk med mann i rygg og skaffer mange frispark. Setter inn 2-0 i 2.omgang, men blåses av for offside. Får vanskeligere arbeidsforhold når FIL spilles lavt etter pause.Ut etter 72min

Sega Ngom 4

Det er tendenser til godt samarbeid mellom han og Grunnvoll, men det mye nesten i denne kampen.  Slurver mye med ballen og sliter ofte med å finne medspillerne.

Markus Rolandsen

Kommer inn for Nilsen etter 62 minutter. Mislykket taklingsforsøk når bortelaget kontrer inn 2-1.

Fredrik Lund

Inn for Grunnvol etter 72 minutter når FIL legger om formasjonen. Markerer seg ikke noe særlig.