Fredrik Bakkelund 5

Gjør jobben sin og tar det han skal ta. Flink til å lukte gjennomspill og komme ut å snappe dem.

Marcus Sletten 4

Ikke full kontroll på det som skjer rundt han før pause. Som alltid trygg med ballen. Pådrar seg et gult kort når han er litt for sen inn i en duell. Tatt av for Bang Kristiansen 56 minutter.

Jonathan Barlow 5

Som alltid ballsikker og trygg i det oppbyggende spillet, med unntak av en grusom pasning i sluttminuttene. Litt trøbbel i duellene med fysisk sterke Alta-spillere. Rydder unna en del i egen boks.

Andreas Østeraas 5

Står bra i duellene og kommer seirende ut i mange av dem, både langs bakken og i lufta. Tatt av etter 85.minutter.

Truls Torblå 4

Blir litt lett passert i forkant av Altas scoring, og har ikke full kontroll på siden sin i førsteomgang. Veldig villig til å være med fremover selv om han ikke lyktes med det han prøvde på hver gang.

Fredrik Lund 4

Viser tidvis at han er god med ballen og flink til å kombinere med medspillerne. Litt lett i duellspillet og er litt for anonym i perioder av kampen.

Tobias Schjetne 5

Trør til i duellene og får seg noen smeller. Mye involvert som den dypeste på FIL-midtbanen i en kamp hvor grønntrøyene hadde mye ball. En del fine spillvendinger, men kan være enda mer kreativ i pasningsspillet.

Sander Birkeland 4

Kriger godt på midten. Flink til å bevege seg å gjøre seg spillbar, men touch og mottak sitter ikke helt hele tiden. Klarer ikke å skape allverden fra sin midtbane-posisjon.

Markus Rolandsen 4

Har litt bedre kontroll på siden sin enn Torblå på motsatt side. Klarer ikke skape mye fremover på banen. Flyttes ned som stopper etter 56 minutter og klarer seg bra der.

Jonas Simonsen 3

Jobber steinhardt og presser frem en del feil hos Alta. Klarer imidlertid ikke å skape noe særlig og blir litt for lett tatt ut av Alta-stopperne. Byttet ut etter 77 minutter.

Vebjørn Grunnvoll 6

Råsterk på topp hos Finnsnes. Flink til å holde motspillere unna og få med seg resten av laget og vinner mange frispark i gode posisjoner. Smart i mye av det han foretar seg.

Tom-Erik Bang Kristiansen 4

Inn for Sletten etter 56 minutter. Flinkere enn Rolandsen til å komme seg rundt på kanten. Litt upresis med sistepasningen. Lite å gjøre bakover på banen da det meste foregikk på Altas halvdel den tiden han spilte.

Sverre Skoglund

Inn for Simonsen etter 77 minutter.

Emil Konradsen Ceide

Inn for Østeraas etter 85 minutter.