Fredrik Bakkelund 4

Kan ikke lastes for noen av målene. Fin benparade på stillingen 2-1 til FIL. En litt farlig utrusning i andreomgang, men løser den.

Marcus Rolandsen 5

Bra de første 60 minuttene, sammen med resten av høyresiden. Trygge valg med ball og solid defensivt.

Jonathan Barlow 5

Sprer trygghet i de bakre rekker og gjør det meste rett de første 60. Får det tøffere etterhvert, i sammenheng med lagets uforståelige kollaps.

Andreas Østeraas 4

Også han er god når FIL er god og ting fungerer. Slurver mer etter pause og blir fraløpt noen ganger. Pådrar seg gult kort.

Joakim Nilsen 6

Meget god de første 60 og er involvert i begge FIL-scoringene, samt at han stenger venstresiden til Bærum. Etterlater seg mer rom på siden sin utover i kampen.

Andreas Løvland 6

Meget delaktig i det offensive før pause og kombinerer flott med lagkompis Joakim Nilsen. Jobber og er aggressiv i presset. Mer på mellomdistanse utover i kampen. Pådrar seg gult kort og må stå over neste kamp mot Alta.

Tobias Schjetne 4

Litt for mye slurv i pasningsspillet og blir, i likhet med resten av laget, løpende mye etter den siste halvtimen.

Fredrik Lund 4

God i førsteomgang. Bevegelig og flink til å forsere folk. Anonym etter pause og blir litt lett i mange nærdueller. Byttet ut etter 76 minutter.

Tom-Erik Bang Kristiansen 4

God og delaktig offensivt før pause. Får problemer på siden sin utover i kampen. Slurver en del med ball og treffer ikke perfekt med innleggene.

Sega Ngom 6

Scorer to nydelige mål på ganske likt vis, da han stanger to innlegg inn på første stolpe. Nærme et tredje mål også. Jobber godt og kombinerer bra med medspillerne. Vanskelige forhold som spiss når laget kollapser.

Vebjørn Grunnvoll 5

Strålende som oppspillspunkt og flink til å holde på ballen for å få med seg resten av laget. Ut med krampe på stillingen 2-1 etter 72 minutter.

Jonas Simonsen

Inn for Vebjørn Grunnvoll etter 72 minutter. Rekker ikke å markere seg nevneverdig.

Sander Birkeland

Inn for Fredrik Lund etter 76 minutter.

Mathias Bendiksen

Kommer inn for Østeraas etter 82 minutter.