Vårsol

Michael Andersen 7

Gjør noen herlige redninger og sørger for at Vårsol slipper unna med flere baklengs i Vardens beste periode. God til å kommunisere med forsvarsrekka.

Tor-Inge Rørbakk 6

Fremstår solid. Gjør sjelden feil og er trygg i pasningsvalgene. Få bidrag fremover på banen.

Aleksander Thuv 7

Sikkerheten selv i midtforsvaret. God til å bryte foran og spiller med stor ro.

Joakim Jensen 6

Bauta i det bakre leddet til Vårsol. Sterk i duellene og har bra kontroll. Byttet ut til pause.

Odd-Martin Sellevoll

Starter på venstrebacken. Må ut etter 15 minutter, trolig på grunn av en strekk.

August Westerbotn 7

Lekkert skudd som fører til 1-0 og lurer keeper som forventer innlegg. Viser ekstrem hurtighet og er et konstant uromoment. Faller helt fra i andre omgang og blir byttet ut etter 57 minutter.

Erlend Fjellstad-Hagensen 6

Flink til å fordele ballene fra sin dype posisjon på midten. Litt variabel i duellene, men alt i alt en viktig bidragsyter for Vårsol.

Jonas Evertsen 7

Lekker tunnel på Vardens høyrekant som nok ble litt svimmel av den. Nydelig pasning i forkant av 1-0. Avslutter på venstrekanten og leker seg litt der med sin teknikk.

Per Kristian Slettvoll Jørgensen 7

Herjer fra start på venstrekanten. Viser både fart, teknikk og styrke. Blir flyttet inn sentralt i andre omgang og tar tak på midten.

Vegard Kader Boumane Hansen 8

To lekre assister til spissmakker Selstad Hansen. Flink til å holde på ballen og er et trygt valg som oppspillspunkt. Én av banens beste.

Eskil Selstad Hansen 7

Scorer både med vrista og låret. Bevegelig på topp og har et fint samspill med spisskollega Vegard Hansen. Byttet ut etter 83 minutter.

Tom Rydningen 5

Inn etter 15 minutter. Sliter voldsomt med farten til Vardens Daniel Fosseng. Blir parkert flere ganger. Fine pasningsvalg fremover på banen og spiller seg opp i løpet av kampen.

Robert Bjørkli 5

Inn for Jensen i andreomgang. Blir lurt ved noen anledninger, men gjør opp for seg med innsatsviljen. Nydelig inngripen når han setter på turboen og hindrer at Varden kommer alene med keeper.

Emil-Christian Larsen 5

Inn etter 57 minutter. Viser prov på fin balanse og teknikk og klarer til tider å gjøre Vardens venstreback svimmel. Mangler litt råskap.

Carl Jonas Tobiassen Edlund

Inn de siste sju minuttene. Rekker ikke å markere seg.

Varden

Preben Karlsen 8

Varden kan ha et skikkelig keepertalent her. Gjør noen vanvittige redninger, spesielt i første omgang, og hindrer Vårsol i å lede 5-0 til pause.

Jan-Arne Myrholt 4

Blir lurt for ofte i første omgang og henger ikke helt med på notene. Flyttet inn som stopper og klarer seg bedre der. Litt for slapp i markeringene til tider.

Christian Andreassen 6

Ruver i lufta og stanger fortjent inn 2-1 på hjørnespark. Susende takling som han burde ha fått gult kort for.

Ådne Roger Fredriksen

Skadet etter drøye ti minutter og blir byttet ut.

Iver Bentzen Brunes 5

Sliter defensivt i starten av kampen. Mer positiv offensivt og klarer å kombinere sammen noen farligheter. Byttet ut mot slutten av kampen.

Preben Berg Fosseng 5

Blir litt for veik i duellene. Gjør opp for det med en fin pasningsfot og fin teknikk.

Mats Nordmo 6

Leverer flere gode dødballer, noe som resulterer i scoring. Flink til å balansere laget og har flere fine bidrag fremover. Noen feilpasninger. Får et tøysete gult kort for munnbruk.

Magnus Benjaminsen 4

Blir litt for anonym og klarer ikke terge Vårsol alt for mye. Viser at han har noe å fare med offensivt utover i kampen. Byttet ut etter 69 minutter.

Daniel Berg Fosseng 8

Vardens bestemann. Terroriserer Vårsol gang på gang med sin ekstremfart. 3-2 scoringen hans er rett og slett bare vakker når han dunker den i nærmeste kryss.

Runar Reitan Brynjulfsen 5

Kommer seg til sjanser, men de bør han sette. Fint samspill med medspillerne og det er ikke langt unna at det resulterer i scoring.

Kristian Magne Johansen 4

Inn etter 10 minutter. Blir satt på prøve fra første stund og består ikke den. Sliter bakover mot en god Vårsol-kant. Justerer seg i andre omgang og kommer fra det helt greit.

Eirik Haugsnes

Inn etter 69 minutter. Går på noen sugende løp, uten at det resulterer i noe. Er på banen for kort til å bli vurdert.