Mot Tromsø var sjansene der, men ballen ville ikke gå FILs vei denne gangen heller. Dermed har FIL spilt 360 minutter på eget gress uten å score et eneste mål.

- Prestasjonene har vært der og vi har skapt sjanser. Gjennom det vil man til slutt få hull på byllen. Vi har ikke fått mål ennå, men vi gjør ikke noe ekstraordinært ut av det. Det skal komme av at vi leverer bra i spillet og at vi skaper sjanser. Det må vi bare fortsette med, sier "Bummen".

- Små marginer

Både Jonas Simonsen, innbytter Sverre Skoglund og Mathias Bendiksen stod for tre av de flere gode sjansene mot eliteserielaget.

- Hvis vi ser på sjansene så er det en kombinasjon av litt utur og litt udyktighet. Noen er store som vi bør utnytte, men vi har også noen nestensjanser som ikke er den store klare muligheten, sier Johansen og legger til:

- Jeg vil ikke legge noen dom over spissene eller midtbanespillerne. "Løvas" sjanse mot Skeid og Jonas sitt skudd i dag er en fantastisk prestasjon av Jonas og Karlstrøm, det er en fantastisk redning. Da kunne det plutselig vært hull på byllen. Det er små marginer, sier Johansen.

- Vi sliter i den siste avslutningsfasen. Vi kommer til sjanser, men klarer bare ikke å få målene, sier FIL-kaptein Tobias Schjetne.

Hull på byllen

Søndag venter en meget viktig kamp mot Bærum på hjemmebane.

- Da skal vi få målene. Da skal vi få hull på den byllen, lover FIL-kapteinen.

- Jeg er veldig fornøyd med mye av det vi leverer mot TIL. Vi må bruke mye av den energien inn mot Bærum på søndag, for den kampen blir viktig. Klarer vi å gjenskape mye av det vi gjør da, så tror jeg også at det første målet skal komme, sier "Bummen".